Αποστολέας Θέμα: Αγορα κοσμηματος!  (Αναγνώστηκε 5690 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Αγορα κοσμηματος!
« στις: Φεβρουάριος 05, 2020, 23:27:32 μμ »
Εχω μια ερωτηση για εγορα ενος κοσμηματος....Δεν ηξερα που να το ποσταρω, αν θελετε καποιος αντμιν ας το μετακινησει στην αρμοζουσα ενοτητα....  :D

Στον συγκεκριμενο τομεα ειμαι αρκετα ασχετος, και για να μην παρω το αντιστοιχω του Daniel Wellington /Armani / Filippo Loretti κ.ο. σε κοσμημα, ειπα να απευθυνθω σε εσας...

Ειτε για συζυγους, ειτε για φλερτ , η και για τα 2 (ατιμουληδες!) , η για να εξιλεωθειτε για το νεο σας ρολοι, σιγουρα αρκετοι απο σας θα εχετε ψαξει κατα καιρους να παρετε καποιο κοσμημα για δωρο.
Επειδη ηρθε η ωρα να παρω ενα "καλο" δωρο για μια φιλη (οχι σχεση, εαν αυτο βοηθαει την επιλογη) , θα ηθελα κατι κοντα στα 300-400 Ε.
Επειδη οπως ειπα δεν εχω γνωση, κι επειδη το μπατζετ για κοσμημα της προκοπης μαλλον δεν ειναι "τρελο",  θα ηθελα κατι που να ναι vfm, το αντιστοιχο ενος σεικο/ citizen ας πουμε  :D
Δηλαδη μην πληρωσω μοδα/ brand κτλ, αλλα να παρω κατι ποιοτικο.

Οποτε ψανω για μαγαζι που να εχει καλη σχεση τιμης/ ποιοτητας , ωστε με την πρωτη ευκαιρια να το επισκεφτω -ειτε Αθηνα ,ειτε Θεσσαλονικη (ακομη καλυτερα). Ειδικα εαν καποιος εχει καλη πελατειακη σχεση,  και μπορει να με στειλει συστημενο, για μια καλη εκπτωση κτλ. Η αν εχει αγορασει στο παρελθον και εχει μεινει ικανοποιημενος.  Φυσικα οποιος θελει μπορει να στειλει και με πμ.

Και λιγο profiling :

Kοπελα στα 30 της, δουλευει σε corporate περιβαλλον.
Ειναι αρκετα μοντερνα/ classy-minimal στο ντυσυμο της
Οχι δαχτυλιδι, αρα σκουλαρικια η βραχιολι.
Ιδανικα καπου που να μπορει να γινει αλλαγη και να εχει αρκετες εναλλακτικες.
Επισης ιδανικα θα ταν να υπαρχει και online παρουσια, για την επιλογη, αλλα δε θελω να ναι αυτο περιορισμος. 

Αυτα, περιμενω τις προτασεις σας!  :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αγορα κοσμηματος!
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 06, 2020, 06:06:12 πμ »
Γιάννη καλημέρα. Σε αυτά τα χρήματα είναι δύσκολο να βρεις κάτι που να είναι και καλό (ποιοτικό και με όνομα) και να είναι χρυσό.
Αν θέλεις λοιπόν κάτι σε χρυσό, θα πρέπει μάλλον να κοιτάξεις είτε σε μικρό κοσμηματοπωλείο (της γειτονιάς ας πούμε) (υποθέτω είναι αυτό που λες εσύ vfm) ή σε κάποια ιντερνετικό με διάφορες προσφορές (τύπου αναζήτηση skroutz δλδ).
Επειδή όμως τα κοσμήματα θεωρώ ότι δεν είναι όπως τα ρολόγια, και ειδικά που θες κάτι για δώρο, εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα σε κάτι που να μην είναι απαραίτητα πολύτιμο μέταλλο (ας είναι επίχρισο ασημί π.χ.), αλλά να έχει ποιότητα κατασκευής και αναγνώριση.
Θα σου πρότεινα δλδ κάτι τέτοιο... https://www.zolotas.gr/woman
Που θα βρεις κάτι στο budget σου και θα είναι διαχρονικό.
Και αν θες και κάτι πιο μοντέρνο μπορείς να δεις κι εδώ... https://www.tous.com/gr-el/joyeria-tous.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Αποσυνδεδεμένος xRallyArt

• Sr. Member
    • Προφίλ
Αγορα κοσμηματος!
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 06, 2020, 07:49:03 πμ »
Λευκοχρυσα σκουλαρίκια με Μπριγιαν

https://www.skarasjewels.com/monopetra-skoularikia-leyko-chryso-18-karation-k18-diamantia-mprigian-010014

Seiko Rules
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 06, 2020, 11:45:53 πμ »
IMO πάρε σκουλαρίκια.
ΙΜΟ πάρε κάτι σε χρυσό - λευκόχρυσο
ΙΜΟ μπορείς ίσως στις τιμες αυτές, να πάρεις και με πετρούλες, ή ημιπολύτιμες πέτρες.

Εάν είναι λευκά ( πέτρες ), θα πηγαίνουν με όλα.
Αν είναι με χρώματα, κόκκινα, σμαραγδί, κλπ, μόνον με κατάλληλα ντυσίματα / εποχές.

Για ένα είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος. Μην πάρεις "ψεύτικο". Ζήτα την εγγύηση / πιστοποιητικό. Αν δεν έχει, θα έχεις πετάξει τα λεφτά σου. Και η φίλη, δεν θα είναι και ...............ευτυχισμένη. :'( :'( :'( :'(

Αν δεν σε παίρνει οικονομικά, θα πρέπει να καταλήξεις σε κάποιο απλά ασημένιο, 925, απλώς θα πρέπει να διαλέξεις κάτι αισθητικά όμορφο.

Τα χρυσά / λευκόχρυσα, είναι πιο "βαρια" σαν έννοια / εκτίμηση, τα ασημένια, πιο "ελαφρά" και "κάλυψα την υποχρέωση".  ;)

Σε συνοικιακά, ίσως βρείς καλύτερες τιμές, αλλά μην ξεχνάς ότι από όπου και να ψωνίσεις, τις τιμές των πρώτων υλών, θα τις πληρώσεις με τις ισχύουσες αξίες, απλώς θα γλυτώσεις την "βιτρίνα" και το "όνομα".

Αντε, καλά ψώνια.  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 06, 2020, 13:07:08 μμ »
Καλημέρα Γιάννη.

Να σου πω. Έχω δυστυχώς χρόνια να "ακουμπήσω" σε κοσμηματοπωλείο. Κάποτε ήταν οι αγαπημένες μου αγορές, ειλικρινά. Και οι περισσότερες από αυτές ήταν για τη σύζυγο.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι το πορτοφόλι που θα μπει και θα σηκώσει το μαγαζί.
Επίσης να πω ότι ποτέ δεν ήμουν οπαδός του κλασικού κοσμήματος. Πάντα με ενδιάφερε η άποψη, η καλλιτεχνία ή μίξη αντιλήψεων κλπ. Δεν διάλεγα π.χ. πλατίνα ή χρυσό. Διάλεγα με βάση το γούστο. Αυτό που έστελνε το κόσμημα.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, αλλά χωρίς δυστυχώς να έχω εμπειρία των τελευταίων ετών, πιστεύω ότι μία βόλτα αξίζει να κάνεις από τον IOSIF στη Βενιζέλου (μεταξύ Μητροπόλεως και Τσιμισκή). Διευκρινίζω ότι δεν έχω καμία απολύτως προσωπική σχέση με τους ανθρώπους, ούτε μπορώ να σε στείλω συστημένο και ούτε δυστυχώς αν πας και ψωνίσεις θα έχω κάποιο bonus ή ανταποδοτικό τέλος από το μαγαζί! Δεν είναι affiliate δηλαδή η σύστασή μου!   :D :D :D

Καλές αγορές και όπου καταλήξεις εύχομαι η χαρά που θα δώσεις στη φίλη σου να είναι μοναδική!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 06, 2020, 16:58:49 μμ »
Δεν εχω ιδιαιτερη αποψη αλλα σε 30χρονη με μινιμαλ στυλ δεν θα πηγαινα ευκολα σε χρυσο εκτος και αν ηξερα/εβλεπα οτι οντως φοραει.

Λευκοχρυσο και ασημι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harryv

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 06, 2020, 17:42:01 μμ »
Φίλε δες στο huffyjewels.com
Έλληνας σχεδιαστής με μεγάλη αναγνώριση στο εξωτερικό.
Πληρώνεις design, όχι υλικό. Ότι πρέπει για 30χρονη.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουάριος 06, 2020, 17:44:33 μμ »
Γιάννη στείλε μου σε πμ φωτογραφίες της φίλης σου, θα βοηθούσε ολολοσωμη με μαγιό για να δω τι θα της πηγαίνε... ;D ;D ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 06, 2020, 19:56:26 μμ »
Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια!

Θα ριξω μια ματια και σε καποια απ τα μαγαζια που προτεινατε, που υπαρχουν θεσσαλονικη (iosif, tous) να δω τι ψαρια θα πιασουμε κι απο κοντα...

Μαλλον για κατι σαν αυτο του Ραλιστα θα κοιταξω, μια που ναι αρκετα κομψο κι εχει και ποικιλια σε παρεμφερεις τιμες για αλλαγη. Eιναι κι Αθηνα, που βολευει τη φιλη.

Χαρηη, αμα σου στειλω θα θες να στειλεις και συ δωρο, οποτε να σε γλιτωσω απ τους μπελαδες   :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος blah

• Members+
  • VIP Member
  • GMT+10
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 06, 2020, 22:38:41 μμ »
Δυστυχώς δεν έχω εντρυφήσει στο θέμα καθότι η γυναίκα μου γενικά δεν φοράει κοσμήματα (ναι, υπάρχουν και τέτοιες).
Αυτά που φοράει όμως συνήθως είναι πιο ιδιαίτερα, οπότε αν θέλεις να ξεφύγεις από το ασημί/χρυσό/λευκόχρυσο κοίτα και κοσμήματα από ιδιαίτερα υλικά. Της είχα πάρει κάποια κομμάτια από ηφαιστειακή πέτρα, carbide και κεραμικό που ξεφεύγουν λίγο από τα συνηθισμένα και φαίνονται και πιο minimal από τα κλασσικά βαριά κοσμήματα με το χρυσό και τα πετράδια.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sakism

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουάριος 07, 2020, 21:47:45 μμ »
Λευκοχρυσα σκουλαρίκια με Μπριγιαν

https://www.skarasjewels.com/monopetra-skoularikia-leyko-chryso-18-karation-k18-diamantia-mprigian-010014

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Seiko Rules

Νομιζω σε ολες τις γυναίκες θα άρεσαν αυτα τα σκουλαρικια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος P.I.T.

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουάριος 08, 2020, 00:14:13 πμ »
Δεν φορούν όλες οι γυναίκες σκουλαρίκια.

Προσωπικά θεωρώ την επιλογή σκουλαρικιών πολύ δύσκολη και προσωπική υπόθεση.

Πιο safe επιλογές κατά την άποψή μου είναι τα βραχιόλια και τα κρεμαστά με πολύ περισσότερες επιλογές αλλά και τρόπο να φορεθούν ταιριαστούν συνδυαστούν κλπ. Τα δαχτυλίδια επίσης μπορούν να είναι ασφαλής επιλογή αλλά όχι πάντα εύκολη. Εξαρτάται και από το περιβάλλον εργασίας και καθημερινότητας της κάθε μιας.

Προσωπικά μένω μακριά από καρφίτσες.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουάριος 08, 2020, 00:39:03 πμ »
Δεν φορούν όλες οι γυναίκες σκουλαρίκια.

Προσωπικά θεωρώ την επιλογή σκουλαρικιών πολύ δύσκολη και προσωπική υπόθεση.

Πιο safe επιλογές κατά την άποψή μου είναι τα βραχιόλια και τα κρεμαστά με πολύ περισσότερες επιλογές αλλά και τρόπο να φορεθούν ταιριαστούν συνδυαστούν κλπ. Τα δαχτυλίδια επίσης μπορούν να είναι ασφαλής επιλογή αλλά όχι πάντα εύκολη. Εξαρτάται και από το περιβάλλον εργασίας και καθημερινότητας της κάθε μιας.

Προσωπικά μένω μακριά από καρφίτσες.

Ολες σχεδόν φοράνε. Απλώς αυτά που προτάθηκαν, θέλουν τρυπημένα αυτιά.

Οπότε, πιο ασφαλές είναι να είναι με κλίπ.

ή βραχιόλι, αλλά μεγαλώνει το μέγεθος => βάρος => τιμή.  :(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουάριος 08, 2020, 00:43:24 πμ »
Σε όλα μέσα,ειστε
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουάριος 08, 2020, 09:06:58 πμ »

Χαρηη, αμα σου στειλω θα θες να στειλεις και συ δωρο, οποτε να σε γλιτωσω απ τους μπελαδες   :D (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

:D :D :D Λες ε; Στα δώρα ιδίως σε γυναίκες είμαι αθεράπευτα φειδωλος.. :D Πάρε κάτι απ' τα pandora ή απο κανένα εργαστήριο για πιο vfm..Έχω έναν στα Λαδάδικα που προμηθεύει πολλά κοσμηματοπωλεία της πόλης..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions