Ας προσθέσω λίγα ακόμα γεγονότα στο Χάμιλτον.
Μιλάμε για ρολόγια ιδιαίτερα,οκ μαζί σας.. από όσα ρολόγια έχουμε επιλέξει εδώ και συζητάμε ,ας προσέξουμε τις ιδιαιτερότητες. Για να μην ανεβάζω συνέχεια τις ίδιες φωτογραφίες ,προσέξτε τα pushers,στους χρονογράφους,δεν έχουν ασφάλεια η να βιδωνουν,όσες μα όσες φορές και να τα πατήσεις η ικανοποίηση που σου αφήνει και η αίσθηση ανωτερότητας είναι έντονη. Το onion σχήμα τους είναι η έννοια της λέξης ιδιαίτερο ,όπως και η κορώνα,επίσης δεν είναι βιδωτη,είναι όμως ιδιαίτερα ερεθιστική (

) όταν την χρησιμοποιείς.
Παρατηρήστε τη συνέχεια της onion λογικής στο κρύσταλλο ζαφείρι πως καλύπτεται από τη κάσα..
Το ρολόι είναι ανεπηρέαστο από τον μαγνητισμό, ο μαγνητισμός είναι στα μηχανικά ρολόγια στην εποχή μας το πιο κοινό πρόβλημα.
Το ρολόι χωρίς βιδωτη κορώνα και βιδωτους χρονογράφους είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα,αν συνεχίσουμε για ιδιαιτερότητες.
Το ρολόι έχει ΧΕΙΡΟΠΟΊΗΤΟ δερμάτινο λουράκι .
Και ας κλείσω με την τελευταία ιδιαιτερότητα.
Γυρνώντας το από πίσω το ρολόι έχει την υπογραφή του Χάρισον Φορντ. Με φαντάζομαι σε δέκα χρόνια από τώρα αν είμαι εγώ ο τυχερός από κάτω από την υπογραφή αυτού του τεράστιου ηθοποιού να γράφει με καλλιγραφία , Greek Watch Forum, και να το δείχνω στα πιο νέα μέλη εδώ..
Νομίζω...νομίζω πάντα πιο ιδιαίτερο απλά πεθαίνεις

Ακολουθεί μια φωτογραφία για να ΤΟΝΊΣΩ την ιδιαιτερότητα ΚΑΊ της τιμής .
Το ρολόι της φωτό που βλέπετε από κάτω ΔΕΝ έχει την υπογραφή του ηθοποιού. Έχει εξαντληθεί.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk