Φιλε ΡΙΤ, θα συμφωνησω μαζι σου. Επειδη εχω παρει ρολοι απο kickstarter project, τοhamtun αν θυμαστε που το χα απρουσιασει κιολας εδω, να πω τις ενστασεις μου:
Το ρολοι φαινεται πολυ αξιολογο, μαλιστα ειδα κι ενα προσφατο βιντεο απο γνωστο γιουτουμπερ (ουχι του καλυτερου ελληνα φευ! ) , δεν ξερω αν απο κει εμπνευστηκε για την προταση ο φιλος ftir.
Oμως, ακριβως επειδη δεν ειναι ενα προτζεκτ που ολοκληρωθηκε κι αρα πωλειται, πλην απο παρουσιασεις σε σοσιαλ μιντια (των οποιων οπως πολλοι ξερουμε τα κινητρα και αρα η ειλικρινεια ελεγχεται), δεν εχουμε αποψη για την ποιοτητα , δεν ξερουμε τι προβληματα θα προκυψουν κατα την παραγωγη, πως θα ειναι απο υποστηριξη κτλ. Συν το οτι αμα αποτυχει το προτζεκτ παντα υπαρχει ο κινδυνος της πιστολας. Φυισκα, επειδη ειναι και κληρωση, θα ταν ιδανικο να μπορεσει να παρει επιτοπου το ρολοι του ο καθε νικητης. Εγω οταν παρηγγειλα το χαμτουν (που τοτε σημειωτεον ειχε κανει ρεκορ στο ποσο γρηγορα χρηματοδοτηθηκε -κοντα στα 20 λεπτα! ) τελικα χρειαστηκε να περιμενω +3 μηνες απ την ΕΤΑ , λογω προβληματων στο εργοστασιο που εκανε το lume. Φαντασου να προκυψει κατι δυσκολοτερο..... Υπηρχε αλλο ρολοι που δε χρηματοδοτηθηκε και που τα χρηματα δεν επιστραφησαν ποτε στους backers, το οποιο ειναι δικαιωμα αυτου που τρεχει την καμπανια....

Στο δια ταυτα, πλην προφανως της δικης μου προτασης, καταλαβαινω το οτι θα ειχε φαση να μην ειναι τρελα κλισε ενα ρολοι (πχ κλασικο skx, χελωνα, hamilton khaki) αλλα και μεγαλη μεριδα που δε θελει καποιο microbrand . Διοτι το θεμα δεν ειναι μονο να το κερδισεις το ρολοι και να το βλεπεις σε μια κασετινα, αλλα να το φορας και να το χαιρεσαι. Οποτε δε θα συνιστουσα κατηγοριες ρολογιων που συνηθως μεγαλη μεριδα τα αποφευγει (obscure microbrands, ομαζομαρκες κτλ) ωστε να το ευχαριστηθει ο νικητης. Εχουν αλλωστε και οι πιο mainstream μαρκες τα ενδιαφεροντα μοντελα τους (σαν το χρονογραφο μου

) αλλα και πιο ιδιαιτερες μαρκες που να τυχαινουν πιο ευρειας αποδοχης (οπως το στρελα, το ΥΕΜΑ κτλ)
Τελος, να πω οτι βλεπω δειλα δειλα να εμφανιζονται οι πρωτες διαφωνιες, αλλα πολυ πολιτισμενα... λειπει το σχολιο που θα κανει το τσατ....γαλατικο χωριο!

Το 2020 μας εκανε πολυ ευρωπαιους! Ευγε ! (?)