Αποστολέας Θέμα: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...  (Αναγνώστηκε 28175 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Vagelis

• Επισκέπτης
Απ: Διαβάζω δύο σημερινές ειδήσεις...
« Απάντηση #165 στις: Δεκέμβριος 26, 2019, 22:42:35 μμ »
Παλιωσε η καραμελα με τους ασφαλιτες και τις γνωστες φωτο.Στα πλαισια του γενικου τσουβαλιασματος και αυτο.Ας ελπισουμε να αποκτησουμε καποιου ειδους συντεταγμενο κρατος απο τωρα.Το ποιοι εξακολουθουν να υποστηριζουν και να υποθαλπουν μπαχαλακηδες το ζησαμε και το ζουμε εδω και καμποσα χρονια.Απλα τα τελευταια 4 εκδηλωθηκαν χοντρα.Λευτερια στον συντροφο Κουφοντινα

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς καραμέλα ρε Στέφανε; Ψέμματα είναι τα βίντεο που κυκλοφορούν; Φτιαχτά είναι; Πες μου να μάθω ρε φίλε, αν είναι ψεύτικα πες το να το μάθω να μην λέω καραμέλες...
Ειλικρινά μιλάω αν έχεις κάποιες αποδειξεις ότι είναι φτιαχτά πες το ρε φίλε. Ξύπνησέ με...

Αν τώρα έγραψες ότι λέω καραμέλες μόνο και μόνο για να με νευριάσεις και να τσακωθούμε για να περάσεις το μήνυμά σου, τι να πω, κρίμα και ντροπή ρε φίλε που έχουμε γνωριστεί κι από κοντά και έχουμε πιει μια μπύρα μαζί...  :-[
Γράφω σπάνια σε τέτοια κωλονήματα, γι αυτό ακριβώς το λόγο, αλλά δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά από ανθρώπους που γνωρίζω κι έχω υπερασπιστεί στο παρελθόν σε πολλές περιπτώσεις...

edit: Εγώ δεν είμαι ούτε αναρχικός ούτε κομμουνιστής αλλά δεν ξέρω τι θα άλλαζε αν ήμουν... Θα με πέταγες στην πυρά για τα πιστεύω μου άραγε; Έχω γνωρίσει αναρχικούς και κομμουνιστές και πίστεψέ με, κανείς δεν ήταν υπέρ του να κάψει κάποιος ανθρώπους...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος vlzetko

• Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δεκέμβριος 26, 2019, 22:50:41 μμ »
Μια ερωτηση.Εισαι κομμουνιστης η πιστευεις στην αναρχια?Απλη ερωτηση.

Τους 3+1 αγεννητο μωρο ειναι γνωστο οτι τους εκαψαν ζωντανους στην Marfin ασφαλιτες...Αλλα δεν θυμαμαι κανεναν αριστερουλη ευαισθητο να εκλαψε τοτε η  να ζητησε να γινουν τα ονοματα τους δρομοι.Απλα για κλαματα ειναι αυτα που λες.

Όχι, δεν είμαι κουμμουνιστής ούτε αναρχικός. Όταν σου έλεγα πολλές σελίδες πριν, ότι βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα παραμορφωτικό πρίσμα που γεννά άπειρες δυαδικότητες, αυτό ακριβώς εννοούσα. Επειδή λέω κάτι που δεν συνάδει με τις ιδέες και τις νόρμες του κόμματός σου, είμαι αυτόματα απέναντί σας, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. :D

Δεν ξέρω πόσο για γέλια είναι αυτά που γράφω. 2-3 σελίδες πριν έχω ποστάρει 5 βίντεος που είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ οτι σε αυτές τις περιπτώσεις οι μπάχαλοι ήταν ασφαλίτες ή στην καλύτερη περίπτωση ελεγχόμενοι από αυτούς. Αυτό δεν έιναι η άποψή μου, είναι γεγονός.

Όσον αφορά στη Μαρφίν, την τελευταία φορά που διάβασα γι' αυτή την θλιβερή ιστορία δε θυμάμαι να πιάστηκε ποτέ κανείς, ούτε να υπάρχει κάποιο ντοκουμέντο που αγνοήθηκε. Αυτό το γεγονός έχει καπηλευθεί από κάτι άτομα σαν και σένα που αντί να σεβαστούν τους νεκρούς κάθονται και ασκούν μικροπολιτική λέγοντας ότι το έκανε ο Σύριζα, ο Μύριζα και ο Ξύριζα.

Στις 26/12/2019 δεν έχουμε ιδέα ποιος προκάλεσε τη Μαρφίν και ΝΤΡΟΠΗ σε όποιον πάει να βγάλει ψηφαλάκια πάνω σε ένα τόσο θλιβερό συμβάν.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Δεκέμβριος 26, 2019, 22:52:46 μμ »
Σιγα ρε βαγγ που θιχτηκες.Απλα βαρεθηκα να ακουω απο ανθρωπους γενικοτερα οτι τα επεισοδια δεν τα κανουν κακομαθημενα αληταροπαιδα για να ξεκαυλωσουν αλλα ασφαλιτες.Ναι παντου υπαρχουν ασφαλιτες και ετσι πρεπει.Λειτουργουν και σαν "χαφιεδες" για παρανομες πραξεις.Σε ολο τον κοσμος γινεται αυτο.Αλλα το να πατε ατο αλλο ακρο και να ξεχνατε τα χιλιαδες καμενα μαγαζια και αμαξια,δεκαδες καταληψεις σε ιδιοκτητα σπιτια,ξυλοδαρμους σε ανυποπτους και χιλια αλλα ειναι τουλαχιστον αστειο.Δεν τα κανουν ασφαλιτες αυτα.Δεν θα μιλησω  για τους νεκρους καν.Εδω ρε εστειλαν βομβα σε πρωην πρωθυπουργο και κανενας αριστερουλης ευαισθητος και ποσο μαλλον ενας πρωθυπουργος δεν πηγε να τον δει.Και αυτα ασφαλιτες τα εκαναν?Τα παιδια βουλευτων και υπουργων που τα επιασαν για ληστειες και οπλα τα ξερεις?Ειναι ασφαλιτες?Το ποιοι βγαινουν στα καναλια και υπερασπιζονται τους μπαχαλακηδες και τους καταληψιες δεν σου λεει κατι?Υπερασπιζονται ασφαλιτες?Τα δικα τους παιδια υπερασπιζονται και το δικο τους κομματικο ακρωατηριο.Ημαρτον δηλαδη που θα τα τσουβαλιασουμε ολα.:Ολοι οι πολιτικοι ιδιοι ειναι,"τα μπαχαλα τα κανουν ασφαλιτες γιατι υπαρχουν video και δεν σημαζευεται.Τα πανεπιστημια που ειναι μπουρδελα και οποτε θελουν χτυπανε και χτιζουν καθηγητες ασφαλιτες τα κανουν?Δηλαδη ημαρτον

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #168 στις: Δεκέμβριος 26, 2019, 22:58:04 μμ »
Οκ φίλε, δεν έχω να πω πολλά.
Το έγραψα και παραπάνω... Κρίμα και ντροπή.  :-[
Δε σε θυμάμαι έτσι,έχεις τυφλωθεί υπερβολικά και είσαι στα όρια του φανατισμού (αν δεν τα έχεις ξεπεράσει).
Ειλικρινά δεν ξέρω τι σου συνέβη, φαντάζομαι ότι ήταν πολύ σοβαρό για να εκφράζεσαι με τόσο μίσος...

Καλά κάνω και δε γράφω, έχει ξεφύγει η φάση... Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κρατάμε αυτά τα νήματα...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Δεκέμβριος 26, 2019, 22:59:51 μμ »
Φανατισμος που θελω η πολη μου και η χωρα μου να καθαρισει απο αληταραδες και ταραχοποιους?Τα ακουσαμε και αυτο.Εκει φτασαμε

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sub50

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 06:06:08 πμ »
... Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κρατάμε αυτά τα νήματα...

Με την ευκαιρία αυτού που λες Βαγγέλη, απλά να διευκρινίσω ότι άνοιξα το νήμα για τελείως διαφορετικό θέμα.

Την απαλλαγή παιδόφιλων για αστείους λόγους, καταφέραμε και την γυρίσαμε πάλι στα κομματικά.

Έτσι γίνεται πάντα και αποσιωπούνται σοβαρά θέματα στην κοινωνία μας. Αυτό το θέμα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
My way...

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #171 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 09:24:55 πμ »

Με την ευκαιρία αυτού που λες Βαγγέλη, απλά να διευκρινίσω ότι άνοιξα το νήμα για τελείως διαφορετικό θέμα.

Την απαλλαγή παιδόφιλων για αστείους λόγους, καταφέραμε και την γυρίσαμε πάλι στα κομματικά.

Έτσι γίνεται πάντα και αποσιωπούνται σοβαρά θέματα στην κοινωνία μας. Αυτό το θέμα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Καλημέρα Βασίλη. Δε φταις εσύ, εννοείται αυτό.
Απλά, είμαστε ανίκανοι να κάνουμε την οποιαδήποτε, κοινωνικού περιεχομένου, συζήτηση χωρίς να το γυρίσουμε στα πολιτικά.
Και, συγγνώμη, αλλά εγώ επιμένω. Βλέπω φανατισμό. Και φοβάμαι ότι υπάρχουν πολλοί τετ(οι)οι εκεί έξω που νομίζουν ότι υπερασπιζονται την πατρίδα τους και εκφράζονται έτσι για συνανθρώπους τους που τυχαίνει να έχουν διαφορετικές ιδέες και πιστεύω από αυτούς...

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 09:28:54 πμ »
Δεν νομιζω να χαρακτηρισα καποιον ουτε να προσελαβα.Αλλο το οτι διαφωνουμε.Εσυ θιγεσαι προσωπικα και το χοντραινεις.Τα περι φανατισμενου αστο καλυτερα.Ας υπηρχαν και αλλοι τετοι αγαπητε Βαγγελη

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 09:32:22 πμ »

Βασίλη το νήμα εξελίχθηκε απόλυτα φυσιολογικά ,είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι επιφανέστεροι των παιδόφιλων είναι αριστεριστές αναρχικοί 🧐🤔😃😃😃

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #174 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 09:52:49 πμ »
Δεν νομιζω να χαρακτηρισα καποιον ουτε να προσελαβα.Αλλο το οτι διαφωνουμε.Εσυ θιγεσαι προσωπικα και το χοντραινεις.Τα περι φανατισμενου αστο καλυτερα.Ας υπηρχαν και αλλοι τετοι αγαπητε Βαγγελη

Όλα σου τα ποστ είναι γεμάτα προσβολές και χαρακτηρισμους για τους αριστερούς, τους κομμουνιστές και τους Ζαιους... Και μάλιστα με ακραίες εκφράσεις.

Ειλικρινά, το φανατισμός το έγραψα γιατί σε ξέρω και δεν ήσουν έτσι. Κάτι πρέπει να σε επηρέασε πολύ έντονα. Για αυτό έγραψα για φανατισμό.
Για χάρη των ημερών, και επειδή (ελπίζω) ο γραπτός λόγος να παρεξηγείται, παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό περί φανατισμού και ζητάω συγγνώμη.
Αλλά, σε παρακαλώ δηλαδή, σταμάτα να γράφεις σε τέτοια νήματα... Δεν κάνει καλό σε κανέναν, ούτε σε σένα γιατί δείχνεις πρόσωπο που δεν πιστεύω ότι έχεις, ούτε στο φόρουμ που είναι ωρολογιακό και τέτοιες εντάσεις δεν έχει νόημα να δημιουργούνται.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος tetos

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 10:02:32 πμ »
Αστο Βαγγελη μην το συνεχιζεις.Και τα χιουμοριστικα να ανοιξεις να δεις ποστ αλλων κραζουν δεξιους.Σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας.Και καλα κανουν.Θιγεσαι πολυ ευκολα και νομιζεις οτι σε προσβαλουν.Αλλη ορεξη δεν ειχαμε.Π.χ με τον Πετρο που κραζομαστε εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα.Δεν νομιζω να θιχτηκε ουτε να θιχτηκα.Εδω εχουν ειπωθει χειροτερα για ομαδες.Αν ηταν να τα παιρνουν προσωπικα ολοι δεν θα μιλαγε κανεις με κανεναν

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 10:02:53 πμ »

Όλα σου τα ποστ είναι γεμάτα προσβολές και χαρακτηρισμους για τους αριστερούς, τους κομμουνιστές και τους Ζαιους... Και μάλιστα με ακραίες εκφράσεις.

Ειλικρινά, το φανατισμός το έγραψα γιατί σε ξέρω και δεν ήσουν έτσι. Κάτι πρέπει να σε επηρέασε πολύ έντονα. Για αυτό έγραψα για φανατισμό.
Για χάρη των ημερών, και επειδή (ελπίζω) ο γραπτός λόγος να παρεξηγείται, παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό περί φανατισμού και ζητάω συγγνώμη.
Αλλά, σε παρακαλώ δηλαδή, σταμάτα να γράφεις σε τέτοια νήματα... Δεν κάνει καλό σε κανέναν, ούτε σε σένα γιατί δείχνεις πρόσωπο που δεν πιστεύω ότι έχεις, ούτε στο φόρουμ που είναι ωρολογιακό και τέτοιες εντάσεις δεν έχει νόημα να δημιουργούνται.

Την έχουμε ξανακάνει πάλι αυτή την συζήτηση και μάλιστα ήμουν υποστηρικτής να κλειδώσει τότε το θέμα.
Με το ίδιο σκεπτικό πιο πολύ με πειράζει τα περί αθλητικών (αλλά αυτό είναι δική μου άποψη και μόνο)
Από την άλλη (όχι ότι ο Στέφανος χρειάζεται δικηγόρο) αλλά και σέβεται όλους εδώ μέσα και έχει προσφέρει.
Και παρότι αλλου έχει καταλήξει το θέμα του Βασίλη εγώ δε το βλέπω αρνητικό. Δε παθαίνουμε και κάτι να λέμε τις απόψεις μας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποσυνδεδεμένος oikonikos

• Legend
  • Στο αυριο!
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 10:04:02 πμ »
Αστο Βαγγελη μην το συνεχιζεις.Και τα χιουμοριστικα να ανοιξεις να δεις ποστ αλλων κραζουν δεξιους.Σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας.Και καλα κανουν.Θιγεσαι πολυ ευκολα και νομιζεις οτι σε προσβαλουν.Αλλη ορεξη δεν ειχαμε.Π.χ με τον Πετρο που κραζομαστε εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα.Δεν νομιζω να θιχτηκε ουτε να θιχτηκα.Εδω εχουν ειπωθει χειροτερα για ομαδες.Αν ηταν να τα παιρνουν προσωπικα ολοι δεν θα μιλαγε κανεις με κανεναν

Αυτό ακριβώς
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Instagram

ουδέν κακόν αμιγές καλού

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #178 στις: Δεκέμβριος 27, 2019, 10:15:16 πμ »

Το έγραψα και πιο πάνω. Το αφήνω, όπως λες. Προφανώς, θιγομαι καθώς οι απαντήσεις σου δεν είναι γενικές αλλά προς το πρόσωπό μου. Το ίδιο έκανα και στα αθλητικά που λέει κι ο Νίκος, όταν δέχτηκα προσωπική επίθεση.
Τώρα αν κάποιοι συμφωνούν με τις τοποθετήσεις κάποιων άλλων και κάποιοι διαφωνούν δεν τις δικαιώνει ούτε τις δαιμονοποιεί αντίστοιχα. Εξάλλου, εκφράζω την άποψή μου, κι εγώ. Έγραψα αυτό που έγραψα για να μη χαλάμε τις καρδιές μας Χριστουγεννιάτικα.

Καλά κάνω τόσο καιρό και δεν ανακατεύομαι... Στόχος για την καινούργια χρονια: ούτε ποστ σε τέτοια θέματα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions