Μια ερωτηση.Εισαι κομμουνιστης η πιστευεις στην αναρχια?Απλη ερωτηση.
Τους 3+1 αγεννητο μωρο ειναι γνωστο οτι τους εκαψαν ζωντανους στην Marfin ασφαλιτες...Αλλα δεν θυμαμαι κανεναν αριστερουλη ευαισθητο να εκλαψε τοτε η να ζητησε να γινουν τα ονοματα τους δρομοι.Απλα για κλαματα ειναι αυτα που λες.
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι, δεν είμαι κουμμουνιστής ούτε αναρχικός. Όταν σου έλεγα πολλές σελίδες πριν, ότι βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα παραμορφωτικό πρίσμα που γεννά άπειρες δυαδικότητες, αυτό ακριβώς εννοούσα. Επειδή λέω κάτι που δεν συνάδει με τις ιδέες και τις νόρμες του κόμματός σου, είμαι αυτόματα απέναντί σας, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

Δεν ξέρω πόσο για γέλια είναι αυτά που γράφω. 2-3 σελίδες πριν έχω ποστάρει 5 βίντεος που είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ οτι σε αυτές τις περιπτώσεις οι μπάχαλοι ήταν ασφαλίτες ή στην καλύτερη περίπτωση ελεγχόμενοι από αυτούς. Αυτό δεν έιναι η άποψή μου, είναι γεγονός.
Όσον αφορά στη Μαρφίν, την τελευταία φορά που διάβασα γι' αυτή την θλιβερή ιστορία δε θυμάμαι να πιάστηκε ποτέ κανείς, ούτε να υπάρχει κάποιο ντοκουμέντο που αγνοήθηκε. Αυτό το γεγονός έχει καπηλευθεί από κάτι άτομα σαν και σένα που αντί να σεβαστούν τους νεκρούς κάθονται και ασκούν μικροπολιτική λέγοντας ότι το έκανε ο Σύριζα, ο Μύριζα και ο Ξύριζα.
Στις 26/12/2019 δεν έχουμε ιδέα ποιος προκάλεσε τη Μαρφίν και ΝΤΡΟΠΗ σε όποιον πάει να βγάλει ψηφαλάκια πάνω σε ένα τόσο θλιβερό συμβάν.