Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας!
Είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου ρολογιού από πέρυσι τον Νοέμβριο και θέλω να μοιραστώ μαζί σας το ένα και μοναδικό του ελάττωμα! Έχω καρπό 17 cm και το αγόρασα με το καταδυτικό rubber με το λογότυπο της εταιρίας. Όταν ήρθε και πήγα να το παραλάβω, το φόρεσα στο κατάστημα και το καταλάβαμε ότι είναι αρκετά μεγάλο για τον καρπό μου, το ρολόι με λίγη μόνο προσπάθεια έφερνε γύρες στον καρπό. Μου προτείνανε ως λύση να ανοίξουμε επιπλέον τρύπες. Φυσικά και δέχτηκα,έλα όμως που ούτε η αντιπροσωπεία δεν το αναλάμβανε αυτό. Αποτέλεσμα ήταν να αλλάξω με την μια τον καταδυτικό τοκά και να αγοράσω το military rubber. Τα πράγματα κάπως διορθώθηκαν, αν και η αγορά του folding clasp είναι μάλλον επιτακτική. Και κοστίζει το άτιμο γύρω στα 600€. Στην συνέχεια βέβαια αγόρασα και πάλι το καταδυτικό rubber, στα 60€ είναι ξεφτίλα η τιμή. Με τον νέο μόνο τόκα και με πρησμένο τον καρπό από το καλοκαίρι, το συγκεκριμένο rubber στέκεται καλά. Το χειμώνα όμως με τίποτα, το άλλαξα από τον Οκτώβριο. Επιπλέον, ρώτησα την αντιπροσωπεία για small μέγεθος και μου είπαν χλωμό, αν και στο site υπάρχει η ένδειξη small. Μήπως να στέλναμε μαζικά mail στην ¨μαμά¨ εταιρία μήπως κάνει κάτι και για μας με λεπτούς καρπούς, ε;;;
Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν πλατειάζω..