Όταν είμαι μέσα στο ,να το πω ευγενικά,γα....Ω κουβούκλιο,τόσες ώρες,και έχω το κινητό στο χέρι, προσπαθώντας να γράψω ενα θέμα,να φτιάξω τις φωτογραφίες,να προσπαθήσω να προσθέσω μερικές λέξεις παραπάνω, να βρω κάτι διαφορετικό και κάτι ενδιαφέρον,όταν προσπαθώ με την κάθε μου απάντηση να μην θίξω κανέναν,η να προσπαθώ να τα πηγαίνω με όλους καλά, όταν όταν όταν ,τα κάνω όλα αυτά,και τα κάνω επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΩ, επειδή μου αρέσει το αντικείμενο,υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορώ να κάνω.
Δεν μπορώ π.χ στο πληκτρολόγιο του κινητού να ψάξω να βρω να βάλω τόνο στο εγγλέζικο e, η δεν μπορώ να αναλύσω η να μακρυγορησω όσο θα ήθελα σε ένα θέμα, προσπαθώ να το ανεβάσω και όλα τα υπόλοιπα έρχονται μετά.
Κυρίως προσπαθώ να μάθω επειδή ΓΟΥΣΤΑΡΩ να μαθαίνω για ρολόγια.
Όταν κάποιος ανεβάσει ένα θέμα,και απαντήσω εγώ μετά από δύο ημέρες και πω.... Ο φίλος που το έγραψε η το watch time.com.... ,το θεωρώ άκρως προσβλητικό για τη νόηση μου.
Δηλαδή δεν είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι από κάπου το διάβασα;
Δεν είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι εγώ δεν έφτιαξα τον ναυτιλο;;;;
Κάνοντας τέτοιες διευκρινίσεις το μόνο που στοχεύουν είναι να μειώσουν τον άλλο.
Το πιο άσχημο για εμένα όμως είναι ότι κάθομαι και κάνω οοοοοοοοοοοοοοοοολες αυτές τις διευκρινίσεις σε ένα αξιότιμο μέλος του φόρουμ,όπως μου λένε τα παιδιά,που αντί να δείξει λίγο συγκαταβατικοτητα και να μου πει δημόσια ότι αυτά τα πράγματα είναι καλό να τα διορθώσουμε, δηλαδή να μου μιλήσει καλοπροαίρετα, ο στόχος του ήταν να με μειώσει,θελημενα η μη.
Όταν μου μιλάνε έτσι,δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω το κέφι μου.
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk