Αποστολέας Θέμα: AQUADIVE POSEIDON GMT  (Αναγνώστηκε 13491 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Alexandros00

• Επισκέπτης
Απ: AQUADIVE POSEIDON GMT
« Απάντηση #15 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:03:21 μμ »

Εγώ είμαι πιο φαν των ΕΤΑ πάντως

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι ετα είναι πολυ καλο πακέτο.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οι σελιτα είναι πιο τραχιές μηχανές ακόμα τουλάχιστον. Είχα ανοίξει από πίσω ένα Ορις και ένα Longines , και είχαν διάφορες ακόμα και οπτικά.
Και δεν μιλάω για τις παρεμβάσεις των κατασκευαστών. Αν πάμε στις πιο hi end κινήσεις εκεί η ΕΤΑ δεν έχει σύγκριση καν.

οπως?
Γιώργο έχει στο ράφι, τουλάχιστον 5 κινήσεις,δύο με collum wheel, που θυμάμαι, που τις δίνει μόνο σε exclusive μοντέλα του group Swatch.
Longines master collection κινησεις άλλες δύο αποκλειστικές.
Αν θες ακόμα πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες να μου το πεις να κάνω την έρευνα μου να τα παραθέσω.
Πέρα από όλα αυτά η μακροχρόνια εμπειρία τής, ο όμιλος που ανήκει και η τεχνογνωσίας της είναι ανώτερα από σελιτα.
Επίσης το γεγονός ότι ανήκουν στον όμιλο Swatch τις έχουν κάνει προσιτές σε όλους μας ,το όλους μας χωρίς υπερβολή,να τις ευχαριστηθουμε.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:05:02 μμ »

Εγώ είμαι πιο φαν των ΕΤΑ πάντως

Οι ετα είναι πολυ καλο πακέτο.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οι σελιτα είναι πιο τραχιές μηχανές ακόμα τουλάχιστον. Είχα ανοίξει από πίσω ένα Ορις και ένα Longines , και είχαν διάφορες ακόμα και οπτικά.
Και δεν μιλάω για τις παρεμβάσεις των κατασκευαστών. Αν πάμε στις πιο hi end κινήσεις εκεί η ΕΤΑ δεν έχει σύγκριση καν.

οπως?
Γιώργο έχει στο ράφι, τουλάχιστον 5 κινήσεις,δύο με collum wheel, που θυμάμαι, που τις δίνει μόνο σε exclusive μοντέλα του group Swatch.
Longines master collection κινησεις άλλες δύο αποκλειστικές.
Αν θες ακόμα πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες να μου το πεις να κάνω την έρευνα μου να τα παραθέσω.
Πέρα από όλα αυτά η μακροχρόνια εμπειρία τής, ο όμιλος που ανήκει και η τεχνογνωσίας της είναι ανώτερα από σελιτα.
Επίσης το γεγονός ότι ανήκουν στον όμιλο Swatch τις έχουν κάνει προσιτές σε όλους μας ,το όλους μας χωρίς υπερβολή,να τις ευχαριστηθουμε.

Και επίσης οι σελιτα για να δημιουργηθούν πήραν ΕΤΑ μηχανάκια τα διαλυσαν πήραν τη βάση έφτιαξαν τις δικές τους καινοτομίες και μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά. Βασισμένα στα ΕΤΑ. Δεν έχω κάτι με τα σελιτα,ίσα ίσα , ανταγωνισμός να υπάρχει και ποιότητα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:08:06 μμ »

Τι εχεις?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:09:14 μμ »
Και επίσης οι σελιτα για να δημιουργηθούν πήραν ΕΤΑ μηχανάκια τα διαλυσαν πήραν τη βάση έφτιαξαν τις δικές τους καινοτομίες και μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά. Βασισμένα στα ΕΤΑ. Δεν έχω κάτι με τα σελιτα,ίσα ίσα , ανταγωνισμός να υπάρχει και ποιότητα.

H Sellita,ηταν εργολαβος της ΕΤΑ,ολα νομιμα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:09:44 μμ »

Δεν είπα το αντίθετο,είπα πως δημιουργήθηκε.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:12:59 μμ »

Δεν είπα το αντίθετο,είπα πως δημιουργήθηκε.

ETA A08.LO1

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:14:52 μμ »
 Valgranges, is based on the Valjoux 7750
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:18:58 μμ »
Valgranges, is based on the Valjoux 7750
Γιώργο,όλες οι μηχανες είναι βασισμένες κάπου μέχρι να φτάσουμε στη πρώτη μηχανή όπου ξεκίνησαν όλα... Αυτό δεν αναιρεί αυτό που είπα ότι έχει αποκλειστικές κινήσεις στο ράφι για μοντέλα του ομίλου. Και πέρα αν μου παραθέτεις που είναι βασισμένη μπορώ και εγώ να γράψω τότε cellita, a company that is based on eta movements.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:41:34 μμ »
Valjoux 7750,εξαιρετικη μηχανη για την εποχη της και οχι μονο ,μιλαμε για το 1974 αν θυμαμαι καλα.Τα ρολογια την eποχη εκεινη ειχαν πιο μικρες κασες και ολα καλα,σημερα σε μια XL κασα υπηρχε η αναγκη για πιο μεγαλες μηχανες!Ετσι λοιπον πηραν την 7750 και εφτιαξαν την σειρα Valgranges,η μηχανη θα ειναι παντα η 7750,ακομα και εαν βαλουν ενα column wheel
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:50:26 μμ »
Valjoux 7750,εξαιρετικη μηχανη για την εποχη της και οχι μονο ,μιλαμε για το 1974 αν θυμαμαι καλα.Τα ρολογια την eποχη εκεινη ειχαν πιο μικρες κασες και ολα καλα,σημερα σε μια XL κασα υπηρχε η αναγκη για πιο μεγαλες μηχανες!Ετσι λοιπον πηραν την 7750 και εφτιαξαν την σειρα Valgranges,η μηχανη θα ειναι παντα η 7750,ακομα και εαν βαλουν ενα column wheel
Δεν αντιλέγω με ότι γράφεις πιο πάνω,αλλά δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ΕΤΑ είναι καλύτερη εταιρία με καλύτερες μηχανές και in house πολυτέλεια που η σελιτα απλά δεν την έχει.Διαφωνώ λίγο ως προς την εξέλιξη της μηχανής. Από ένα σημείο και μετά παύει να είναι αυτό που ήταν. Ένα παράδειγμα που μπορώ να δώσω, έμπρακτο, είναι στο Ωμέγα που έχω,έχει το caliber 1861 based on Lemania 1863.
Δεν σημαίνει ότι έχω Lemania μηχανάκι μεσα στο ρολόι μου .
Όλα έχουν τη φυσιολογική εξέλιξη τούς.
Και η σελιτα κάποια στιγμή ανά έχει την εξευπου ήδη έχει θα έχει on house μηχανές.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:52:37 μμ »
Δεν αντιλέγω με ότι γράφεις πιο πάνω,αλλά δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ΕΤΑ είναι καλύτερη εταιρία με καλύτερες μηχανές και in house πολυτέλεια που η σελιτα απλά δεν την έχει.Διαφωνώ λίγο ως προς την εξέλιξη της μηχανής. Από ένα σημείο και μετά παύει να είναι αυτό που ήταν. Ένα παράδειγμα που μπορώ να δώσω, έμπρακτο, είναι στο Ωμέγα που έχω,έχει το caliber 1861 based on Lemania 1863.
Δεν σημαίνει ότι έχω Lemania μηχανάκι μεσα στο ρολόι μου .
Όλα έχουν τη φυσιολογική εξέλιξη τούς.
Και η σελιτα κάποια στιγμή ανά έχει την εξευπου ήδη έχει θα έχει on house μηχανές.

Συγγνώμη για τα γραφικά μου λάθη,αλλά γράφω και συγχρόνως πουλάω και τα ψιλοκανω σαλάτα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 16:54:55 μμ »
Από ένα σημείο και μετά παύει να είναι αυτό που ήταν. Ένα παράδειγμα που μπορώ να δώσω, έμπρακτο, είναι στο Ωμέγα που έχω,έχει το caliber 1861 based on Lemania 1863.

Στην ουσια,ειναι η δια μηχανη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Alexandros00

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 17:00:48 μμ »
Από ένα σημείο και μετά παύει να είναι αυτό που ήταν. Ένα παράδειγμα που μπορώ να δώσω, έμπρακτο, είναι στο Ωμέγα που έχω,έχει το caliber 1861 based on Lemania 1863.

Στην ουσια,ειναι η δια μηχανη
Ίδια ήταν σε πολλά πράγματα,αλλά η εξέλιξη τούς τα έκανε τελείως διαφορετικά.
Όλοι ξεκινάμε ίδιοι και η κατάληξη είναι τελείως διαφορετική,άρα μιλάμε για ποικιλομορφία ,άρα για διαφορετικά πράγματα.
Το ίδιο ισχύει και στις μηχανές ρολογιών. Άμα ήταν έτσι όλοι θα λέγαμε ότι έχουμε π.χ Jaeger Le Coultre μέσα στα ρολόγια μας.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 17:02:10 μμ »
The c.321 is based on a design development project titled "27 CHRO C12" (27 mm diameter, chronograph, with extra 12-hour register) took place in the 1940's by Albert Piguet and Jaques Reymond as a joint developement project between Omega and Lemania.  Launched in 1942, the 27 CHRO C12 later became known as the Lemania 2310, or Omega c.321).

Δες αυτο απο το site  του Maddox
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτέμβριος 21, 2019, 17:03:15 μμ »
Ξερεις ποσοι εχουν παρει αυτη την μηχανη?!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions