Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη και σταματώ με το off-topic εδώ.
IMO, δεν είσαι off-topic, μια και στο βασικό ερώτημα,
Προτάσεις αγοράς ρολογιών-Επιλογή για κολύμβηση/ελαφριά κατάδυση?, ενημερώνεις τους ενδιαφερόμενους, για ένα ρολόι που προτάθηκε.
Αλλά, η βασική σκέψη εδώ πρέπει να είναι, ότι οι πληροφορίες που παρατίθενται, προέρχονται από ένα κοινό που δεν ξέρουμε, άρα ο κάθε αναγνώστης θα πρέπει να υπολογίσει αν αναφέρεται κάποιο γεγονός, από λογικό χρήστη και σωστή χρήση.
Το λέω αυτό, όχι σαν αντιπολίτευση στα λεγόμενά σου, αλλά σαν ήδη χρήστης, όπου, με κανονική χρήση, χωρίς υπερβολές, και με μια σχετική φροντίδα, το ρολόι ( 2 τον αριθμό ) λειτουργεί ( -ούν ) σωστά. Ειμαι τυχερός ? Δεν μου έτυχε ακόμα? Δεν το γνωρίζω.

Αν πχ μου έλεγε ο Πέτρος, ή ο _, ή κάποιος από εδώ κάτι, δεν θα είχα καμία αμφιβολία. Με τους άλλους, υποχρεούμαι να είμαι λιιιιιιιιιγο επιφυλακτικός, ειδικά με Αμερικάνους, που πιθανόν ( .....τι πιθανόν, τους έχω ζήσει και τους ξέρω

), όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα, υφίστανται κακομεταχείριση. Πόσο μάλλον, ένα ρολόι των 50 USD.
Πάντως, αν ο πηγαινοερχόμενος, μπορεί να φέρει και άλλα, περιμένει κόσμος σειρά.