Πάω πάσο. Σίγουρα ξέρετε καλύτερα!
Εγώ εξέφρασα απλώς έναν προβληματισμό, o οποίος βασίζεται στην έρευνα που έκανα πριν το αγοράσω.
Θυμάμαι πχ περίπτωση από review στο amazon (συνηθίζω να διαβάζω πολλά reviews στην πλατφόρμα αυτή) όπου το ρολόι έμπασε νερά κανονικά και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να πάει σε σοβαρό βάθος. Μπορει να ήταν θέμα quality control, μπορεί και βλακεία του χρήστη, δεν ξέρω.
Αν καταφέρω να το ξεθάψω, θα το ποστάρω εδώ.
Προσωπικά δε μου έκανε εντύπωση ότι στο εύρος τιμής αυτό, ενδέχεται να υπάρξουν αστοχίες. Για το λόγο αυτό και επειδή έχω δικό μου άνθρωπο στις ΗΠΑ που μπορεί να με εξυπηρετήσει, έλαβα τα μέτρα μου:
'Εδωσα 4 ευρώ επιπλέον και αγόρασα 4ετή ασφάλεια:
Αν καθίσετε να διαβάσετε πολύ για το 106, θα βρείτε και άλλες βλάβες που έχει από "τη μαμά του" που δε σχετίζονται με τη στεγανότητά του, αλλά με την αξιοπιστία της μηχανής του. Διάφοροι αναφέρουν ότι σταματάει ξαφνικά να λειτουργεί και μετά ξεκινά ξανά ή ότι σταματά ο λεπτοδείκτης και συνεχίζει μόνο ο δείκτης της ώρας κλπ..
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μιλάμε για κακό qc και γι αυτό άλλοι λένε ότι είναι τέλειο και άλλοι διαφωνούν. Σε κάθε περίπτωση αν αντιμετωπίσω οτιδήποτε απ' όλα αυτά, θα ενημερώσω το forum και θα πράξω και αναλόγως βάσει της ασφάλειας που έχω αγοράσει.
Σεβαστά όσα γράφεις.
Αν αναλογιστείς ότι έχει 1000 αρνητικά ρηβιούζ, με πωλήσεις μερικών δεκάδων (? ) χιλιάδων, στατιστικά, ακόμα και με MIL-SPEC, ..........περνάει

Από την άλλη, φυσικά υπάρχουν και οι κακοί χρήστες, ή οι αρνητικά διακείμενοι. Εδώ για την Rolex, και οι μισοί και εδώ μέσα, έχουν αρνητική άποψη.
Πάμε στα υπόλοιπα.
Σοφή η επιλογή της ασφάλειας, αλλά θα πρέπει να πάει πίσω Αμερική. Πιο πολύ θα σου κοστίσει η αποστολή, παρά η αγορά άλλου.

Και γράφτο στο ταχυδρομείο ως αποκτηθέν εδώ, αποστολή για επισκευή, καταγραφή του αριθμού πλαισίου

. Μάλλον θα το πετάξεις.
Στην χρήση τα καταδυτικά, αντιμετωπίζουν προβλήματα, αμα τα κτυπάς, δεν τα ξεπλένεις, βουτάς σε χλώρια, κλπ. Οταν κάποιοι χρήστες, τα έχουν σαν πειραματόζωα και έτυχαν και κάποιο με κακή ποιότητα, τότε...........

Γιατί, τα πιο ακριβά, δεν θέλουν προσόχή ? Ασφαλώς και θέλουν.
Και τα σχόλια, αν δεν προέρχονται από άτομα με εμπειρία και ειλικρίνεια, εγώ δεν τα σταθμίζω πάντα για αντικειμενικά. Ο έτσι, το έχει και με νερό μέσα. Δηλαδή, σεβασμός,....μηδέν.
Εγώ το φόρεσα, καλό μέγεθος, ( καρπός 22 ), ωραία εικόνα, ευανάγνωστο και στο νερό, και μετά τα πήραν τα παιδιά, και έκτοτε, παραμένουν σε καρπούς 20-ρηδων, με όλα τα συνεπακόλουθα, ταλαιπωρίας, γυμναστικές, πυγμαχία, διαβιώσεις, κλπ. Δεν έχουμε αστοχία έως σήμερα.