Αναλογικό, diver 200m και κόστος καινούργιου μέχρι 70ευρώ, στο μυαλό μου έρχεται η εικόνα του Vostok.
Όλα τα βασικά μοντέλα εκεί κοστολογούνται για αγορά από εξωτερικό. Από την άλλη όμως για να είμαι ειλικρινής, βλέποντας ότι είναι το πρώτο σου μήνυμα στο Forum, καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει τρέλα για αυτόματα ρολόγια και δε θα έχεις και μεγάλη συλλογή, που σημαίνει ότι θα θες ένα ρολόι το οποίο θα το φοράς συνέχεια και δε θα συναλλάζεις με κάποιο άλλο και προφανώς θα θες να κρατάει και καλό χρόνο και να μην το ρυθμίζεις κάθε 3 και λίγο... Τα Vostok είναι αυτόματα, με όλα τα υπέρ και τα κατά...
Τυχαίνει να έχουν περάσει από τα χέρια μου 2-3 Vostok και μόνο ένα από αυτά κρατάει καλή χρονομετρία και δε θέλει ρύθμισμα (~ +8sec την ημέρα).
Ιδανικά θα σου έλεγα να κοίταγες σε Citizen, τεχνολογία Eco Drive (για συνεχή φόρτιση μπαταρίας με φως) και όχι Quartz για να αποφύγεις κόστη αλλαγής μπαταριών με στεγανοποιήσεις κλπ..., αλλά εκεί το budget που απαιτείται είναι πάνω από 160 ευρώ...
Αν παραμερίσεις λίγο το ότι δε θες ψηφιακό, υπάρχουν πολλές επιλογές σε Casio G-Shock με 200m υδατοστεγανότητα, τα οποία έχουν και ψηφιακές ενδείξεις με χρονόμετρα, alarms κλπ και αναλογικούς δείκτες για την ώρα.
Το casio που αναφέρεις δεν το έχω δει ποτε σε κατάστημα.