0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά...στον Βάιο πήγε δύο φορές το μήνυμα... νομίζω κάτι σημαίνει αυτό Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 11, 2020, 21:54:20 μμΠαιδιά...στον Βάιο πήγε δύο φορές το μήνυμα... νομίζω κάτι σημαίνει αυτό Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα τον πέτυχαν στη πόρτα!
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 11, 2020, 21:54:20 μμΠαιδιά...στον Βάιο πήγε δύο φορές το μήνυμα... νομίζω κάτι σημαίνει αυτό Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα τον πέτυχαν στη πόρτα!Εμένα δεν μου ήρθε. Δεν με λογαριάζει κανείς...
Ιδιαίτερο στυλ ο φίλος σου αλεξανδρε ε!?
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 12, 2020, 17:45:31 μμΙδιαίτερο στυλ ο φίλος σου αλεξανδρε ε!?Παίρνει ότι του αρέσει,εφόσον το αντέχει..δεν τον νοιάζουν μάρκες μηχανισμοί η ιστορία.. από πολλές απόψεις τον ζηλεύω.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.