0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως να δώσω και γω τροφή για σκέψη..όλοι οι πελάτες του Αλέξανδρου έχουν ρολεξ..... γιατί άραγε;Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πες τα Γιώργο!Ιδού το ρολόι που κανείς δεν τόλμησε να βγάλει μαϊμού.Το αυθεντικόΤο φρέσκο, ακόμα μυρίζει θάλασσα Το "θέλω κι εγώ ένα μπάρμπα"Το λαχταριστόΤο μοναδικό στην Ελλάδα (εδώ μπορεί να υπερβάλλω ολίγον τι)Το Lili Marlé(i)n του πόθου...(Τύμπανα... ... ...)...Edit:ποιο Rolex... Πίσω και σας έφαγα. (Οι φίλοι με φωνάζουν "η αλεπού που πηδάει και δεν τα φτάνει")
Παράθεση από: Wolf- στις Μάρτιος 08, 2020, 22:02:23 μμΆλεξ του είπες εκείνα τα καλολογα για την R που μας είπες την τελευταία φορά στον καφέ η εδω ο πελάτης έχει πάντα δίκιο...?! Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο Φανηηηηηηηηηηηη Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλεξ του είπες εκείνα τα καλολογα για την R που μας είπες την τελευταία φορά στον καφέ η εδω ο πελάτης έχει πάντα δίκιο...?!
Στα αδυτα ενος φτωχου πλην τιμιου 7s36(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολυ αντριλα εχει πεσει...Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.