0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, αυτό είναι το αυθεντικό μπλε με το λευκόχρυσο.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Το είπα κάπως ευγενικά
δηστηχως έχει δίκαιο ,η ζωή θέλει ευελιξία και επανασχεδιασμό κάποιες φορές...όταν έρθει η ώρα όμως θα το κανεις το δωράκι στον εαυτό σου και δε θα ρωτήσεις κανένα
ΧαχσχαΑποσταγματα εμπειριαςΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ή πατεκ ή διαζυγιο;Εγω που εχω παρει γιατι δεν εχω Πατεκ;Παω να πω 2 λογακια στην πρωην.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που είναι ο Γιώργος να το πιστοποιήσει
Παράθεση από: Spyoly στις Νοέμβριος 16, 2019, 17:37:23 μμΠου είναι ο Γιώργος να το πιστοποιήσει Στο βουνό. Από τις 14.30. 8 χιλιομετράκια στα βάτα. Ευτυχώς, δεν έπεσα σε κανέναν βοσκό. Μια αλεπότρυπα βρήκα, και ........γλάστρα της φύσης. Τρύπα στον βράχο, που κατοικείται. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 16, 2019, 16:08:23 μμΉ πατεκ ή διαζυγιο;Εγω που εχω παρει γιατι δεν εχω Πατεκ;Παω να πω 2 λογακια στην πρωην.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπρεπε να το πάρεις, για να προκαλέσεις το διαζύγιο. Τώρα πια, είναι .................αργά.
Από πελάτη μου μόλις τη τράβηξα. Πριν 8 χρόνια όπως μου είπε το πήρε 7500. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε, πλήρωσε με κάρτα ή μετρητά?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.