0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χρειαζεσαι κ ενα hard reset tool ομως!
Μια και έκανα την αρχή,ας δείξω το σύνολο των εργαλείων που έχω για ρολόγια..για τις εργασίες και χαζομάρες που ασχολούμαι δεν μου λείπει τίποτα σχεδον.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με φίλο για καφέ,ευτυχώς το είχε καλά κουμπωμένο στο καρπό του...αλλιώς 🤪😄
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 16, 2019, 03:09:52 πμΜια και έκανα την αρχή,ας δείξω το σύνολο των εργαλείων που έχω για ρολόγια..για τις εργασίες και χαζομάρες που ασχολούμαι δεν μου λείπει τίποτα σχεδον.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Οπως βλέπω, στο δεύτερο σέτ, έχει και σφυράκι .....νευρολόγου Μόλις σπάσουν τα νεύρα σου, αρχίζεις να κοπανιέσαι Ρε μάστορα, βλέπω έχεις ΔΥΟ (2) ανοικτήρια.Αν δεν κάνεις εργαστήριο με υπάλληλο, και περισσεύει το ένα, ευχαρίστως το αγοράζω για να ανοίγω τα SEIKO, που τα ανοίγω με ...........τυρμπουσόν
Παράθεση από: Spyoly στις Νοέμβριος 09, 2019, 10:09:28 πμΜε φίλο για καφέ,ευτυχώς το είχε καλά κουμπωμένο στο καρπό του...αλλιώς 🤪😄ποιο Patek Philippe calatrava ειναι αυτο? μοιαζει με το 5107, αλλα εχει αυτα τα αναγλυφα στο bezel.. το 5107 με τα προστατευτικα της κορωνας ειναι το αγαπημενο μου Calatrava αλλα αυτο ειναι ενα level πιο πανῳ! συγχαρητηριᾳ
Δεν ξέρω πιο καρπό να πρωτοκοψω....εεεεεε πρωτοκοιταξω εννοούσα Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Νοέμβριος 16, 2019, 12:04:51 μμΠαράθεση από: Spyoly στις Νοέμβριος 09, 2019, 10:09:28 πμΜε φίλο για καφέ,ευτυχώς το είχε καλά κουμπωμένο στο καρπό του...αλλιώς ποιο Patek Philippe calatrava ειναι αυτο? μοιαζει με το 5107, αλλα εχει αυτα τα αναγλυφα στο bezel.. το 5107 με τα προστατευτικα της κορωνας ειναι το αγαπημενο μου Calatrava αλλα αυτο ειναι ενα level πιο πανῳ! συγχαρητηριᾳΕίναι το5117R,η διακοσμητική στεφανη είναι το σχέδιο clous de Paris και υπάρχει και στο 3992J( του ίδιου ιδιοκτήτη ) που πρόσφατα ανέβασα στις αγγελίες πώλησης.
Παράθεση από: Spyoly στις Νοέμβριος 09, 2019, 10:09:28 πμΜε φίλο για καφέ,ευτυχώς το είχε καλά κουμπωμένο στο καρπό του...αλλιώς ποιο Patek Philippe calatrava ειναι αυτο? μοιαζει με το 5107, αλλα εχει αυτα τα αναγλυφα στο bezel.. το 5107 με τα προστατευτικα της κορωνας ειναι το αγαπημενο μου Calatrava αλλα αυτο ειναι ενα level πιο πανῳ! συγχαρητηριᾳ
Με φίλο για καφέ,ευτυχώς το είχε καλά κουμπωμένο στο καρπό του...αλλιώς
Ή πατεκ ή διαζυγιο;Εγω που εχω παρει γιατι δεν εχω Πατεκ;Παω να πω 2 λογακια στην πρωην.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.