0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που είναι ο Γιώργος να το πιστοποιήσει
Από πελάτη μου μόλις τη τράβηξα. Πριν 8 χρόνια όπως μου είπε το πήρε 7500. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το smurf που γράφεις εμένα μου θυμίζει τα στρουμφάκια...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 16, 2019, 17:32:05 μμΑπό πελάτη μου μόλις τη τράβηξα. Πριν 8 χρόνια όπως μου είπε το πήρε 7500. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ Ιβαν Σαββίδης είναι?? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 16, 2019, 18:04:26 μμΤο smurf που γράφεις εμένα μου θυμίζει τα στρουμφάκια...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το smurf είναι...?! Και το πήρε 7.500....?!!!!!! Τόσο είχε το ατσάλινο sub πρίν 7 χρόνια...!
Παράθεση από: Wolf- στις Νοέμβριος 16, 2019, 17:47:28 μμΤο smurf είναι...?! Και το πήρε 7.500....?!!!!!! Τόσο είχε το ατσάλινο sub πρίν 7 χρόνια...!Φάνη από αυτά που είδα στο βίντεο και από αυτά που είδα από κοντά νομίζω πως αυτό είναι ναι.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι μου είπε φίλε. Δεν έχω άποψη,δεν ξέρω τις τότε τιμές.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή Φάνη πόσο έκανε κανονικά;Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 16, 2019, 18:20:18 μμΔηλαδή Φάνη πόσο έκανε κανονικά;Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑλέξανδρε είναι όλο πλατίνα...!Κάτω από 30 k δεν νομίζω να το βρίσκεις...!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.