0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: oikonikos στις Νοέμβριος 01, 2019, 16:31:34 μμΑλέξανδρε για το Ω πάρε ένα με τρύπες..Δε ξέρω πως τα λένε αλλά θα του πει πολύ σε ταμπαΝαι Νίκο είχα δεί ένα σε μια φωτό από ένα παιδί εδώ στο φόρουμ που το είχε για πώληση στις αγγελίες και μου έτρεχαν τα σάλια, αλλά είπα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικόΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλέξανδρε για το Ω πάρε ένα με τρύπες..Δε ξέρω πως τα λένε αλλά θα του πει πολύ σε ταμπα
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 01, 2019, 16:33:30 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Νοέμβριος 01, 2019, 16:31:34 μμΑλέξανδρε για το Ω πάρε ένα με τρύπες..Δε ξέρω πως τα λένε αλλά θα του πει πολύ σε ταμπαΝαι Νίκο είχα δεί ένα σε μια φωτό από ένα παιδί εδώ στο φόρουμ που το είχε για πώληση στις αγγελίες και μου έτρεχαν τα σάλια, αλλά είπα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικόΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk+1Λογικά racing...
Παράθεση από: Wolf- στις Νοέμβριος 02, 2019, 00:25:53 πμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 01, 2019, 16:33:30 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Νοέμβριος 01, 2019, 16:31:34 μμΑλέξανδρε για το Ω πάρε ένα με τρύπες..Δε ξέρω πως τα λένε αλλά θα του πει πολύ σε ταμπαΝαι Νίκο είχα δεί ένα σε μια φωτό από ένα παιδί εδώ στο φόρουμ που το είχε για πώληση στις αγγελίες και μου έτρεχαν τα σάλια, αλλά είπα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικόΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk+1Λογικά racing...Ναι Φάνη τέτοιο στυλ,racing.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε κάποιο νησί είσαι...?!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.