0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ούτε για πλάκα αυτό στο omega!
Αυτό του Β
Αλέξανδρε για το Ω πάρε ένα με τρύπες..Δε ξέρω πως τα λένε αλλά θα του πει πολύ σε ταμπα
Παράθεση από: sub50 στις Νοέμβριος 01, 2019, 16:28:15 μμΟύτε για πλάκα αυτό στο omega!Τόσο χάλια;;;Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκιμάζω λουράκια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Alexandros00 στις Νοέμβριος 01, 2019, 16:20:37 μμΔοκιμάζω λουράκια (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όποτε σκρολάρω γρήγορα και πέφτω πάνω στο Ω σου,αιφνιδιάζομαι ,λέω μέσα μου : "πότε την έβγαλα αυτή τη φωτο...?"Δεν έχω συνηθίσει ακόμα στην ιδέα ότι πλέον το έχει κι άλλος
Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι το δικο σου; Για κανε κανα ελεγχο συρταρίου
Σε νιώθω Πέτρο, λογικό είναι.Εγώ έχω λυσαξει αυτές τις ημέρες, περιμένω το Mark iv, και είναι σαν να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.
Δοκιμάζω λουράκια Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε νιώθω Πέτρο, λογικό είναι.Εγώ έχω λυσαξει αυτές τις ημέρες, περιμένω το Mark iv, και είναι σαν να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.