Σήμερα ξυπνήσαμε όλοι με όρεξη! Τρομερά κομμάτια όλοι! Καλό ΣΚ να έχετε (εμείς το φάγαμε το Σ)!
Θα αντιδράσουν πολλοί, αλλά γράψε κάποια στιγμή για το Apple Watch αν θες. Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για swimming tracker.
Το έχω μόνο για το γυμναστήριο για να μην παίρνω μαζί το κινητό (έχω δει ουκ ολίγους βλαμμένους να σπάνε οθόνες με τα βάρη). Είναι το cellular οπότε μπορώ να βλέπω mails, sms, ακόμα και κλήσεις στην ανάγκη με το κινητό ασφαλές στο αμάξι. Το πήρα με κάτι πόντους από αεροπορική, οπότε γιαυτό που το χρησιμοποιώ καλό είναι.
Αν το φοράς συνέχεια, εχει διάφορα τσιτσιμπλίκια και λειτουργίες που ίσως βολέψουν κάποιον. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να κάνω track πόσες θερμίδες καίω στο γραφείο ή πόσες ώρες είμαι όρθιος και τους παλμούς της καρδιάς εκτός γυμναστηρίου.
Επίσης αν είσαι στο οικοσύστημα της Apple (macos, ipad etc) κάνει και διάφορα άλλα, όπως να μπορείς να ξεκλιεδώσεις το λαπτοπ μόνο και μόνο με το να φοράς το watch και να ακουμπήσεις τα χέρια στο πληκτρολόγιο, να το χρησιμοποιήσεις σαν 2FA και τέτοια.