0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 22:37:32 μμΠαράθεση από: sub50 στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 22:35:15 μμΠολύ ωραία Ρολόγια πέρασαν σήμερα!Πολύ ώραια Πέτρο!Μη δείχνεται αλλά στον Αλέξανδρο, θα τα έχει αγοράσει την επόμενη εβδομάδα. Εντάξει,δικαιολογείται είναι στις μεγάλες κάψες ακόμα,θα ξεθυμάνει κάποτε όπως όλοι... ....ή θα μείνει από λεφτά
Παράθεση από: sub50 στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 22:35:15 μμΠολύ ωραία Ρολόγια πέρασαν σήμερα!Πολύ ώραια Πέτρο!Μη δείχνεται αλλά στον Αλέξανδρο, θα τα έχει αγοράσει την επόμενη εβδομάδα. Εντάξει,δικαιολογείται είναι στις μεγάλες κάψες ακόμα,θα ξεθυμάνει κάποτε όπως όλοι...
Πολύ ωραία Ρολόγια πέρασαν σήμερα!Πολύ ώραια Πέτρο!Μη δείχνεται αλλά στον Αλέξανδρο, θα τα έχει αγοράσει την επόμενη εβδομάδα.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 23:43:24 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 22:37:32 μμΠαράθεση από: sub50 στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 22:35:15 μμΠολύ ωραία Ρολόγια πέρασαν σήμερα!Πολύ ώραια Πέτρο!Μη δείχνεται αλλά στον Αλέξανδρο, θα τα έχει αγοράσει την επόμενη εβδομάδα. Εντάξει,δικαιολογείται είναι στις μεγάλες κάψες ακόμα,θα ξεθυμάνει κάποτε όπως όλοι... ....ή θα μείνει από λεφτά όπως λένε και για τα service των κινητήρων. Ή στα τόσα χιλιόμετρα ή στο χρόνο. Όποιο έρθει πρώτο.
Δηλαδή εγώ είμαι αστρωτος ακόμα έτσι;;
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 19, 2019, 13:36:29 μμΔηλαδή εγώ είμαι αστρωτος ακόμα έτσι;;....μωρέ άστρωτος είσαι, αλλά που θα πάει, κάποια θα σε ..................στρώσει και εσένα
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 19, 2019, 20:34:19 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 19, 2019, 13:36:29 μμΔηλαδή εγώ είμαι αστρωτος ακόμα έτσι;;....μωρέ άστρωτος είσαι, αλλά που θα πάει, κάποια θα σε ..................στρώσει και εσένα Αχαχαχαχ, Γιώργο το γλύτωσα αυτό τον σκόπελο λογικά,έχω χωρίσει αρκετά χρόνια Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 19, 2019, 20:40:12 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 19, 2019, 20:34:19 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 19, 2019, 13:36:29 μμΔηλαδή εγώ είμαι αστρωτος ακόμα έτσι;;....μωρέ άστρωτος είσαι, αλλά που θα πάει, κάποια θα σε ..................στρώσει και εσένα Αχαχαχαχ, Γιώργο το γλύτωσα αυτό τον σκόπελο λογικά,έχω χωρίσει αρκετά χρόνια Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χμμμμ ... δεν έβλεπες την ώρα να χωρίσεις, για αυτό αλλάζεις ρολόγια!
Αχαχαχαχ, Γιώργο το γλύτωσα αυτό τον σκόπελο λογικά,έχω χωρίσει αρκετά χρόνια
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 19, 2019, 20:40:12 μμΑχαχαχαχ, Γιώργο το γλύτωσα αυτό τον σκόπελο λογικά,έχω χωρίσει αρκετά χρόνια Αχ, έτσι νομίζεις ....και εκεί που βλέπαμε φως στην άκρη του τούνελ, ξαφνικά καταλάβαμε ότι ήταν τραίνο που ερχόταν καταπάνω μας.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τι να σχολιάσω...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: P.I.T. στις Σεπτέμβριος 20, 2019, 17:04:18 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ όμορφη φωτογραφία φίλεΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.