0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα θέλω και τα 3 Πέτρο
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 20:36:42 μμΤα θέλω και τα 3 Πέτρο Το ένα,όχι πια
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 20:34:04 μμΦοβερά ρολόγια..έκανες combo δυνατό Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 20:34:04 μμΟλα υπέροχα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Το IWC, ειναι σαν του φίλου μου. Για το Ω, ουδεν σχόλιον.
Πολύ ωραία Ρολόγια πέρασαν σήμερα!Πολύ ώραια Πέτρο!Μη δείχνεται αλλά στον Αλέξανδρο, θα τα έχει αγοράσει την επόμενη εβδομάδα.
Παράθεση από: sub50 στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 22:35:15 μμΠολύ ωραία Ρολόγια πέρασαν σήμερα!Πολύ ώραια Πέτρο!Μη δείχνεται αλλά στον Αλέξανδρο, θα τα έχει αγοράσει την επόμενη εβδομάδα. Εντάξει,δικαιολογείται είναι στις μεγάλες κάψες ακόμα,θα ξεθυμάνει κάποτε όπως όλοι...
Παράθεση από: Petros1 στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 22:37:32 μμΠαράθεση από: sub50 στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 22:35:15 μμΠολύ ωραία Ρολόγια πέρασαν σήμερα!Πολύ ώραια Πέτρο!Μη δείχνεται αλλά στον Αλέξανδρο, θα τα έχει αγοράσει την επόμενη εβδομάδα. Εντάξει,δικαιολογείται είναι στις μεγάλες κάψες ακόμα,θα ξεθυμάνει κάποτε όπως όλοι... ....ή θα μείνει από λεφτά
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.