0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giuseppe Busso στις Σεπτέμβριος 07, 2019, 11:20:15 πμ38 Αυγούστου (Η φωτό τραβηγμένη στις 37 Αυγούστου)Πόσες μέρες έχει ο Αύγουστος ρε παιδιά? Μπερδεύτηκα!Είναι αυτό που λέμε Ελληνικός Αύγουστος?Η φωτογραφία άψογη!
38 Αυγούστου (Η φωτό τραβηγμένη στις 37 Αυγούστου)
Για τον Νικόλα που μου το ζήτησε.
Παράθεση από: sub50 στις Σεπτέμβριος 07, 2019, 11:37:22 πμΠαράθεση από: Giuseppe Busso στις Σεπτέμβριος 07, 2019, 11:20:15 πμ38 Αυγούστου (Η φωτό τραβηγμένη στις 37 Αυγούστου)Πόσες μέρες έχει ο Αύγουστος ρε παιδιά? Μπερδεύτηκα!Είναι αυτό που λέμε Ελληνικός Αύγουστος?Η φωτογραφία άψογη!Είναι έθιμο εδώ, ο Σεπτ να υπολογίζεται σαν συνέχεια του Αυγούστου. Δεν θυμάμαι αν το ξεκίνησε ο Πέτρος ή ο Αντώνης, ( ....ή κάποιος άλλος, ), όταν κορόϊδευαν εμένα που παρέμενα στο νησί μετά το τέλος του ημερολογιακού Αυγούστου
............βλέπω αρκετό κόσμο και είμαι αρκετά ... αγενής....ώστε αν βλέπω κάτι διαφορετικό να ζητάω να το φωτογραφίσω και να το στέλνω εδώ
Αχαχαχαχα έτσι Γιώργο, άστα να πάνε,χαίρομαι που βρίσκω και άλλους ... πειρατέςΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
10 μέρες κάμπιγκ Αρμενιστής Χαλκιδικήτο κύμα τις πρώτες μέρες περνούσε τα 2.5 μέτρα και ξέβραζε στην παράλια μικρά ψαράκια
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.