0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Legend diver,και αυτό έχει φύγει (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παλιό μου omega triple date,το έδωσα μαζί με κάτι ακόμα λεφτά και πήρα το super avenger.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 08, 2019, 20:54:36 μμLegend diver,και αυτό έχει φύγει (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια πιο λόγο αν επιτρέπεται? Είχες κάποιο θέμα?
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 08, 2019, 20:47:27 μμΤο παλιό μου omega triple date,το έδωσα μαζί με κάτι ακόμα λεφτά και πήρα το super avenger.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόλις το μάθει ο Βαγγέλης, ..........διαγράφεσαι ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 08, 2019, 21:05:53 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 08, 2019, 20:47:27 μμΤο παλιό μου omega triple date,το έδωσα μαζί με κάτι ακόμα λεφτά και πήρα το super avenger.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόλις το μάθει ο Βαγγέλης, ..........διαγράφεσαι ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μια χαρα μοντελο ηταν,αυτο
....και μια Κυκλαδίτικη δύση, με το SEIKO (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Η δύση στην χώρα Αντιπάρου, θέα από την βεράντα.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.