0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με είχες αφήσει χωρίς δόση!!...μέρες τώρα!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Φεβρουάριος 21, 2017, 16:28:16 μμΜε είχες αφήσει χωρίς δόση!!...μέρες τώρα!!Sent from my iPhone using Tapatalkσε κατάσταση ... κάπως ετσι δηλαδή .... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)έχεις απόλυτο δίκαιο .... θα επανορθώσω φίλε μου ....πάρε άλλη μια υπέρ δόση ...
ο Ήλιος αυτήν την ώρα κάνει απίστευτα παιχνίδια με τα χρώματα .....!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 21, 2017, 18:31:47 μμο Ήλιος αυτήν την ώρα κάνει απίστευτα παιχνίδια με τα χρώματα .....!!!!Μήπως να κάνουμε ένα νήμα φωτογραφίες capt-dim και να τις έχουμε μαζεμένες, ρε φίλε;Ζωγράφισες πάλι...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]free screen capture software
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 21, 2017, 18:31:47 μμο Ήλιος αυτήν την ώρα κάνει απίστευτα παιχνίδια με τα χρώματα .....!!!!Δημητρη πες μου οτι και αυτη η φωτο ειναι με το iphone 4 να τρελλαθω!
Παράθεση από: gerogian στις Φεβρουάριος 21, 2017, 22:00:40 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]free screen capture softwareΤο καλύτερο ρολόι σου!
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 21, 2017, 23:16:33 μμΠαράθεση από: gerogian στις Φεβρουάριος 21, 2017, 22:00:40 μμ[/url]free screen capture softwareΤο καλύτερο ρολόι σου! Αντε να σου βαλω αλλη μια(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το περιποιουμαι το καλο μου το ρολοιSent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gerogian στις Φεβρουάριος 21, 2017, 22:00:40 μμ[/url]free screen capture softwareΤο καλύτερο ρολόι σου!
[/url]free screen capture software
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.