0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gerogian στις Φεβρουάριος 21, 2017, 22:00:40 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]free screen capture softwareΤο καλύτερο ρολόι σου!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url]free screen capture software
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 21, 2017, 18:31:47 μμο Ήλιος αυτήν την ώρα κάνει απίστευτα παιχνίδια με τα χρώματα .....!!!!Δημητρη πες μου οτι και αυτη η φωτο ειναι με το iphone 4 να τρελλαθω!
ο Ήλιος αυτήν την ώρα κάνει απίστευτα παιχνίδια με τα χρώματα .....!!!!
Γιατί ρε παιδιά δηλαδή να μην τραβάει τέτοιες καλές φωτογραφίες το 4s δηλαδή,που είναι το παράξενο...?
Παράθεση από: Stelios.T στις Φεβρουάριος 22, 2017, 10:05:58 πμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 21, 2017, 18:31:47 μμο Ήλιος αυτήν την ώρα κάνει απίστευτα παιχνίδια με τα χρώματα .....!!!!Δημητρη πες μου οτι και αυτη η φωτο ειναι με το iphone 4 να τρελλαθω! .... Στέλιο δεν στο λέω .... αλλά ναι .... με i phone 4s .... δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό είμαι χωρίς φωτό μηχανή ....!!!
Παράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 22, 2017, 14:17:38 μμΓιατί ρε παιδιά δηλαδή να μην τραβάει τέτοιες καλές φωτογραφίες το 4s δηλαδή,που είναι το παράξενο...?Να πω για τα χρωματα? Για το contrast? Πραγματικα μου κανει εντυπωση. Εγω με το 6s με καλυτερη καμερα δεν μπορω να πετυχω τετοιες καθαρες φωτο. Μονο αμα βαλω καποιο φιλτρο φαινονται πιο ωραιες. Ειναι μαλλον το ταλεντο. Πραγματικα φοβερο!
Αντε να σου βαλω αλλη μια(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το περιποιουμαι το καλο μου το ρολοιSent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK iPhone
Παράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 23, 2017, 14:51:38 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK iPhoneΑυτό το κρύσταλλο, μου ξυπνά μνήμες από ενα 1665 ( Sea Dweller 2000 ft / 610 m , with helium escape valve ), που είχα για ένα διάστημα.Πολύ χαρακτηριστικός ο θόλος του.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Φεβρουάριος 23, 2017, 17:01:28 μμΠαράθεση από: gkblues στις Φεβρουάριος 23, 2017, 14:51:38 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK iPhoneΑυτό το κρύσταλλο, μου ξυπνά μνήμες από ενα 1665 ( Sea Dweller 2000 ft / 610 m , with helium escape valve ), που είχα για ένα διάστημα.Πολύ χαρακτηριστικός ο θόλος του.Κανει και τη διαφορα νομιζω στο ρολοι φιλε Γιωργο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.