Πολιτισμικό ΣΟΚ....!!!!!!!!!!!
Η αληθεια ειναι οτι μέχρι τωρα δεν ειχα ξαναδεί απο κοντα Rolex..Οι φωτογραφιες και οι κριτικές τους στο Ίντερνετ με είχαν κερδίσει ...
Σημερα ομως έμεινα άφωνος !!!!!
Ηταν πραγματικα η ομορφότερη βόλτα στην αγορα της ζωής μου
Υ.γ
Για τις τιμές τι να λεμε τωρα... τα ξέρετε 

Τώρα είδα το ποστ, και μέσα σε μια μέρα, έχει τόσες απαντήσεις και προτάσεις. Εκπληξη !!!
Γιώργο, σου εύχομαι από καρδιάς, ότι καλλίτερο για το παιδί, έχω περάσει και εγώ κάποια στιγμή τεράστια αγωνία σε θέμα υγείας παιδιού, ( ...τι κάποια στιγμή, 2 χρόνια και.................), και καταλαβαίνω.
Ολο το χρυσάφι του κόσμου δεν βάζεις απέναντι.
Στο θέμα τώρα,
πάλι η Rolex στην σέντρα, με καλές και κακές κριτικές, καλοπροαίρετες και ........"να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα".
Επειδή τα έχω ζήσει, όπως και άλλες κατασκευές ΜΕΓΑΛΗΣ αξίας, λέω με το χέρι στην καρδιά, ότι είναι ΠΟΙΟΤΙΚΑ εξαιρετικά.
Δεν θα ξανα-έπαιρνα ακριβό ρολόι, για οιονδήποτε λόγο και οιασδήποτε κατασκευής,
με τιμή ΠΑΝΩ από την Rolex.Την θέτω ως όριο, τιμής και ποιότητας, που ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να την ξεπεράσεις σε θέμα τιμής και δεν κερδίζεις τίποτα παραπάνω σε ποιότητα.
Με τις τιμές τους πλέον να έχουν ξεφύγει, και να αντιστοιχούν ίσως και σε ετήσιο εισόδημα, δεν τα υπερασπίζομαι.
Πρώτος τα έχω κατακρίνει.Αλλά δεν φταίει η Rolex, αν οι Ελληνες ΣΩΤΗΡΕΣ κατέστρεψαν την πραγματική οικονομία μειώνοντας το διαθέσιμο εισόδημα εκάστου εξ ημών κ υμών, , ούτε αν ο ΦΠΑ στα 24 % πλέον εκπροσωπεί το 1/4 της αξίας ΒΑΣΙΚΩΝ ειδών, όπως της ψιλοκομμένης τομάτας κονσέρβα, της ζάχαρης, των ελιών ( !!!!!!

), του μαγειρικού αλατιού, κλπ., ούτε αν η Ελβετική οικονομία, μετά από ετών καταπίεση αναβαθμίστηκε κατά 15 % ( ...αν θυμάμαι καλά ).
Η Rolex, φτιάχνει κατα βάση, ποιοτικά προϊόντα, που με λίγη προσοχή ( ...αν και χωρίς αυτήν

), ζούν 30-40-50 χρόνια,
και επειδή αυτό είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ, κρατάνε τιμές ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, σαν μεταχειρισμένα.
Χρηματιστηριακό είδος 
Οταν τιμώντο 3-5.000, και αυτό ήταν σχετικά πρόσφατα, δεν το συζητώ, ελάχιστα άλλα μπορούσαν να συγκριθούν απέναντί τους.
Τώρα στα 7-8.000, απλώς τα παρακάμπτεις. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αναγνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά τους.
Ουτε Ferrari έχουμε, ή μπορούμε να πάρουμε όλοι, αλλά δεν άκουσα κανέναν να λέει, τι να πάρεις Ferrari / Porsche / Aston Martin μωρέ, πάρε ένα Polski / Lada / Kia.
Κατα την προσωπική μου άποψη, και μετά από χρόνια εμπειρίας,
με ΠΟΛΛΕΣ κατασκευές, από πλαστικούρα μέχρι VC, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα Rolex είναι το ΟΡΙΟ. Δεν πάς παραπάνω σε τιμές, γιατί απλούστατα δεν αποκομίζεις τίποτα περισσότερο σε ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ, αν γίνομαι κατανοητός, ούτε με την VC, ούτε με την PP κλπ. στην κατηγορία που εγώ επιθυμώ-αντοχής-αδιάβροχα-με σέρβις, κλπ.
Τώρα αν θα φθάσεις και μέχρι εκεί ( Rolex ), είναι θέμα προσέγγισης, οικονομικών δυνατοτήτων, στόχων ζωής, κλπ.
Και δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ ένα για να πουλάω μούρη. Ούτε θα στερούσα την οικογένειά μου απο βασικά αγαθά, για να το πάρω. Αν μπορούσα, θα το έπαιρνα, επειδή πλέον ΞΕΡΩ. Αλλά ΟΧΙ σε αυτές τις τιμές.
...και μήν το κάνουμε σαν κάποιους οδηγούς που κορνάρουν νευρικά στους πεζούς που περπατάνε στην μέση του δρόμου, και μόλις παρκάρουν, κάνουν ακριβώς το ίδιο, βρίζοντας τους άλλους οδηγούς.