Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες μας....  (Αναγνώστηκε 2582531 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος unbreakable

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: Φωτογραφίες μας....
« Απάντηση #12510 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:18:28 πμ »
Απο μενα longines μετα το Oris
Αν και θα ξαναπώ για tag σε αυτά τα λεφτά

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12511 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:19:40 πμ »
Νομίζω το Hamilton σε μαυρο χρώμα είναι πραγματικό κομψοτέχνημα. Το Longines αν δεν είχε το σύρμα θα μου άρεσε.

Όσον αφορα το Rolex σύμφωνα με τον δικό μου "άγραφο" κανονα το ρολοι που φορας πρέπει να έχει το πολύ ένα άντε δυο μηνιάτικα σου.
Τον ίδιο κανονα έχω και προτείνω στην αγορα αυτοκινητου. Ένας ετήσιος μισθός.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12512 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:39:35 πμ »
Οχι ρε Βασιλη, δεν καταλαβες.
Το να αγορασεις κατευθειαν ενα καλο ρολοι, ειναι περα για περα αποδεκτο.
Το να εχεις ομως μια χ συλλογη με καμποσα κομματια και να τα σκοτωνεις για να παρεις ενα ρολεξ, δε μου αρεσει.
Υποτιθεται οτι τα μαζεψες με κοπο, με ψαξιμο, με οικονομια και πανω απ' ολα για να κανεις το χομπι σου.
Ειναι σα να τα απαρνεισαι ολα αυτα, προκειμενου να αποκτησεις το ενα και μοναδικο.
Ασε που μετα απο ενα μηνα, ειναι δεδομενο αυτο, θα αρχισει παλι να ψαχνει σε creation και watcheszon για να αγορασει κανα σεικακι ή κανα σιτιζεν και να φτιαξει παλι συλλογη.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημήτρη επειδή κατάλαβα γι αυτό ειπα θα κανω διαφορετική μετάφραση διότι ειτε αγοράζοντας από την αρχη ενα καλο ρολοι αντι για 5-6 υποδεέστερα ειτε δίνεις 5-6 για να παρεις ενα καλό το απότελεσμα το ιδιο ειναι..:)
Υγ: όσα ρολογια και να εχεις,ένα θα φοράς καθε φορά....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #12513 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:56:04 πμ »
Giorgio πάντα είναι καλό να έχεις ένα όνειρο-στόχο, γυρίζει ο τροχός, κλαίει και ο Ελβετός. Κατά τ'άλλα, πάνω απ'όλα υγεία.

Όποιος έχει σαν exit watch το Rolex κάποια στιγμή το παίρνει και βγαίνει από το σπορ. Και κάποια στιγμή έρχεται μία ανάγκη ανθρώπινη, και καλή ας πούμε ένας γάμος κόρης π.χ. και το σκοτώνει, αγοράζει ένα πενταράκι και το παραδίδει στο παιδί του.

Αν φορούσες πάντα ρολόγια θα συνεχίσεις να φοράς και δεν θα σε ζαλίσει το όποιο Rolex ή Panerai ή ΑP, ή ...  Εμένα τώρα μου λες να δώσω 7 χιλιάρικα για ένα ρολόι? Σκέφτομαι ότι θα σου φέρω όλη την Ιαπωνία εδώ με αυτά τα λεφτά. Και τα έχω δει και τα έχω δοκιμάσει όλα πλην Hublot στο χέρι, μία εβδομάδα στη Γενεύη με έβριζαν όλοι που εξαφανιζόμουν στους ντίλερς με τις ώρες. Αν είχα 300 για σκότωμα ναι, θα έκανα θεματική συλλογή στα Rolex όχι στα Seiko. Αλλά ο καθένας με το πορτοφόλι και το μάτι του, παιδιά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12514 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 13:18:17 μμ »
Ενδιαφέρον.....

1400€ τελικη

1500€ τελικη

GK
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12515 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 13:19:24 μμ »
Το ζινν εζμ3 μου αρεσει παρα πολυ σχεδιαστικα και εχει και φοβερο ματ χρωμα κασας αλλα δειχνει σαν φθηνοκατασκευη.
Παραλυτη στεφάνη, κορωνα τύπου σεικο, τενεκεδενιος μπρασελες με αισθητο κενό στο 1ο του λινκ
άλλο ρολόι θα είχα, γιατί δεν τα είδα όλα αυτά
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 11, 2016, 13:39:08 μμ από Petros1 »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12516 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 14:13:08 μμ »
Το ζινν εζμ3 μου αρεσει παρα πολυ σχεδιαστικα και εχει και φοβερο ματ χρωμα κασας αλλα δειχνει σαν φθηνοκατασκευη.
Παραλυτη στεφάνη, κορωνα τύπου σεικο, τενεκεδενιος μπρασελες με αισθητο κενό στο 1ο του λινκ
Στη φορμολη θα ηταν και αυτο και θα περιμενε την πωληση του  8)
Δενθα προλαβες να τα παρατηρησεις  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12517 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 14:24:45 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12518 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 14:25:52 μμ »
Ειναι ποιοτικο ρολοι,για να ειναι και στη σειρα ΕΖΜ.....μπορεις να διαβασεις πολλα reviews,θα βρεις ενδιαφεροντα στοιχεια
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #12519 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 14:29:03 μμ »

:D Αυτες οι ανταπαντησεις με τρελαινουν!!! :D

Αν και θα ξαναπώ για tag σε αυτά τα λεφτά(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

+100
Απ τα παραπανω ΝΑΙ ανετα το tag, πηγα και το ειδα απο κοντα, πολυ καλο και το ατσαλι, ισως ισαξιο με το κεραμικο σε ομορφια!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

gkblues

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #12521 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 14:45:50 μμ »
Δηλ σκεφτεσαι να δωσεις το lld για το παραπανω ρολοι....;;; ::) ::) ::) ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12522 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 14:52:53 μμ »

Πολιτισμικό ΣΟΚ....!!!!!!!!!!!
Η αληθεια ειναι οτι μέχρι τωρα δεν ειχα ξαναδεί απο κοντα Rolex..Οι φωτογραφιες και οι κριτικές τους στο Ίντερνετ με είχαν κερδίσει ...
Σημερα ομως έμεινα άφωνος !!!!!
Ηταν πραγματικα η ομορφότερη βόλτα στην αγορα της ζωής μου

Υ.γ
Για τις τιμές τι να λεμε τωρα... τα ξέρετε

Τώρα είδα το ποστ, και μέσα σε μια μέρα, έχει τόσες απαντήσεις και προτάσεις. Εκπληξη !!!  :)

Γιώργο, σου εύχομαι από καρδιάς, ότι καλλίτερο για το παιδί, έχω περάσει και εγώ κάποια στιγμή τεράστια αγωνία σε θέμα υγείας παιδιού, ( ...τι κάποια στιγμή, 2 χρόνια και.................), και καταλαβαίνω.

Ολο το χρυσάφι του κόσμου δεν βάζεις απέναντι.

Στο θέμα τώρα, πάλι η Rolex στην σέντρα, με καλές και κακές κριτικές, καλοπροαίρετες και ........"να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα".

Επειδή τα έχω ζήσει, όπως και άλλες κατασκευές ΜΕΓΑΛΗΣ αξίας, λέω με το χέρι στην καρδιά, ότι είναι ΠΟΙΟΤΙΚΑ εξαιρετικά.

Δεν θα ξανα-έπαιρνα ακριβό ρολόι, για οιονδήποτε λόγο και οιασδήποτε κατασκευής, με τιμή ΠΑΝΩ από την Rolex.

Την θέτω ως όριο, τιμής και ποιότητας, που ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να την ξεπεράσεις σε θέμα τιμής και δεν κερδίζεις τίποτα παραπάνω σε ποιότητα.

Με τις τιμές τους πλέον να έχουν ξεφύγει, και να αντιστοιχούν ίσως και σε ετήσιο εισόδημα, δεν τα υπερασπίζομαι. Πρώτος τα έχω κατακρίνει.

Αλλά δεν φταίει η Rolex, αν οι Ελληνες ΣΩΤΗΡΕΣ κατέστρεψαν την πραγματική οικονομία μειώνοντας το διαθέσιμο εισόδημα εκάστου εξ ημών κ υμών, , ούτε αν ο ΦΠΑ στα 24 % πλέον εκπροσωπεί το 1/4 της αξίας ΒΑΣΙΚΩΝ ειδών, όπως της ψιλοκομμένης τομάτας κονσέρβα, της ζάχαρης, των ελιών ( !!!!!!  ???), του μαγειρικού αλατιού, κλπ., ούτε αν η Ελβετική οικονομία, μετά από ετών καταπίεση αναβαθμίστηκε κατά 15 % ( ...αν θυμάμαι καλά ).

Η Rolex, φτιάχνει κατα βάση, ποιοτικά προϊόντα, που με λίγη προσοχή ( ...αν και χωρίς αυτήν  ;)), ζούν 30-40-50 χρόνια, και επειδή αυτό είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ, κρατάνε τιμές ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, σαν μεταχειρισμένα. Χρηματιστηριακό είδος   :'(

Οταν τιμώντο 3-5.000, και αυτό ήταν σχετικά πρόσφατα, δεν το συζητώ, ελάχιστα άλλα μπορούσαν να συγκριθούν απέναντί τους.

Τώρα στα 7-8.000, απλώς τα παρακάμπτεις. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αναγνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά τους.

Ουτε Ferrari έχουμε, ή μπορούμε να πάρουμε όλοι, αλλά δεν άκουσα κανέναν να λέει, τι να πάρεις Ferrari / Porsche / Aston Martin μωρέ, πάρε ένα Polski / Lada / Kia.

Κατα την προσωπική μου άποψη, και μετά από χρόνια εμπειρίας, με ΠΟΛΛΕΣ κατασκευές, από πλαστικούρα μέχρι VC, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα Rolex είναι το ΟΡΙΟ. Δεν πάς παραπάνω σε τιμές, γιατί απλούστατα δεν αποκομίζεις τίποτα περισσότερο σε ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ, αν γίνομαι κατανοητός, ούτε με την VC, ούτε με την PP κλπ. στην κατηγορία που εγώ επιθυμώ-αντοχής-αδιάβροχα-με σέρβις, κλπ.

Τώρα αν θα φθάσεις και μέχρι εκεί ( Rolex ), είναι θέμα προσέγγισης, οικονομικών δυνατοτήτων, στόχων ζωής, κλπ.

Και δεν θα έπαιρνα ΠΟΤΕ ένα για να πουλάω μούρη. Ούτε θα στερούσα την οικογένειά μου απο βασικά αγαθά, για να το πάρω. Αν μπορούσα, θα το έπαιρνα, επειδή πλέον ΞΕΡΩ. Αλλά ΟΧΙ σε αυτές τις τιμές.

...και μήν το κάνουμε σαν κάποιους οδηγούς που κορνάρουν νευρικά στους πεζούς που περπατάνε στην μέση του δρόμου, και μόλις παρκάρουν, κάνουν ακριβώς το ίδιο, βρίζοντας τους άλλους οδηγούς.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12523 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 15:11:05 μμ »
Οταν τιμώντο 3-5.000, και αυτό ήταν σχετικά πρόσφατα, δεν το συζητώ, ελάχιστα άλλα μπορούσαν να συγκριθούν απέναντί τους.
.......
Αν μπορούσα, θα το έπαιρνα, επειδή πλέον ΞΕΡΩ. Αλλά ΟΧΙ σε αυτές τις τιμές.

Τα είπες όλα!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions