Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες μας....  (Αναγνώστηκε 2574564 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Φωτογραφίες μας....
« Απάντηση #12495 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 00:16:00 πμ »
1)ORIS 65 40αρι
2)HAMILTON
3)SINN
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #12496 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 00:19:40 πμ »
Μετά ,θα έχεις το ρολεξ και κάποιους Ιάπωνες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12497 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 00:23:51 πμ »
Το longines και από sinn το 103

Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12498 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 00:37:21 πμ »
Μην περιμένεις ποιότητα Rolex, πάντως...  ;D
Καλά είναι αλλά δεν πλησιάζουν καν...
Εντάξει είπαμε !!!

GK
Πλάκα πλάκα...
Κάνα 500άρικο το Steinhart...
Και 1500 που έχεις ζεστά...
Και κάνα 1400άρι το LLD...
Και 1,5-2 χιλιάρικα τα υπόλοιπα...
Και 1000 ακόμα που θα μαζέψεις...

Εύκολα το χτύπησες το 1 και μοναδικό!  ;)
Κάνα 500άρικο το Steinhart
Και 1500 που έχεις ζεστά
Και 1,5-2 χιλιάρικα τα υπόλοιπα
Γλυτωνεις το LLD!!!...και ισως κατι απο τα υπολοιπα!!!
MOON ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12499 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 00:39:30 πμ »
Moon έχεις δει από κοντά Γιώργο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Svl

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12500 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 00:53:33 πμ »
Moon έχεις δει από κοντά Γιώργο;
Δεν το γράφεις ελληνικά, να μη γίνει καμιά παρανόηση με τίποτα ομόηχες λέξεις;  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
-"Και δηλαδή εσύ εκείνα τα χρόνια τι έκανες ρε παππού;"
-"Χάζευα ρολόγια".

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #12501 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 01:05:15 πμ »
Απ τα παραπανω Longines με κλειστα ματια...Ομορφο, με αναγνωριση, βινταζ και με δυνατο παρουσιαστικο..Τα αλλα απεχουν παρασαγγας..Παιρνεις την κουρτινα 1 και ξενοιαζεις  ;D Ασε τα ρολεξ, καλυτερα ας μεινουν ονειρα, πουλια μου ταξιδιαρικα... ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Αποσυνδεδεμένος WhiteLionR

• Members+
  • VIP Member
  • ΘΟΔΩΡΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #12502 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 01:26:54 πμ »

Σε καθρέφτη, προφανώς...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12503 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 08:21:14 πμ »
Απ' ολα οσα ποσταρες, θα πηγαινα με κλειστα ματια στο ορις το μπλε.
Ειναι πανεμορφο ρολοι. Τι να λεμε τωρα;

Δευτερο στην επιλογη μου, θα ηταν το hamilton. Η εννοια του μιλιταρι χρονογραφου. Καταπληκτικη δουλεια απο τη χαμιλτον και οχι, δεν το βρισκω υπερβολικα ακριβο. Αν δεν κανω λαθος φοραει την Η31 με 60 ωρες αυτονομια.

Αν θες να παρεις κατι σε σινν, παρε το 103st. Αντιπροσωπευτικος χρονογραφος της εταιρειας.

Το longines δε μου πολυαρεσει. Δεν ειναι ρολοι για ολες τις ωρες, με χαλαει απιστευτα το συρματινο bezel, χωρια που το βρηκα μεγαλο για το χερι σου. Αν προσεξεις τη φωτο που ποσταρες, θα δεις οτι τα lugs εξεχουν απο τον καρπο σου. Εχει σκεπασει ολο το χερι σου.

Αν θες να παρεις κατι σε αυτο το στυλ, πιο συλλεκτικο, πιο ιδιαιτερο και πιο ξεχωριστο, παρε το eugeme της glycine.
Στα 42mm κι αυτο αλλα πιο ωραια κασα, πιο μαζεμενο, χωρις μακρια lugs και χωρις αυτα τα περιττα τετραγωνισματα της longines. Ασε που αμα θελησεις να το πουλησεις, εξω οχι στο ελλαδισταν, θα φυγει γρηγορα. Και που 'σαι, μη σε παραμυθιασει κανενας οτι υστερει εναντι της longines. Κουνα το κεφαλι σου και φυγε.

Επειδη ομως απ' οτι καταλαβα εχεις βαλει ενα οριο καπου στα 1200€, θα σε συμβουλευα να μην το ξεπερασεις.
Ουτε φυσικα να πουλησεις ολα σου τα ρολογια για ενα ρολεξ.
Αυτο ειναι αστειο......

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 11, 2016, 08:23:03 πμ από jim teo »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12504 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 08:32:35 πμ »

Δευτερο στην επιλογη μου, θα ηταν το hamilton. Η εννοια του μιλιταρι χρονογραφου. Καταπληκτικη δουλεια απο τη χαμιλτον και οχι, δεν το βρισκω υπερβολικα ακριβο. Αν δεν κανω λαθος φοραει την Η31 με 60 ωρες αυτονομια.

Αν θες να παρεις κατι σε σινν, παρε το 103st. Αντιπροσωπευτικος χρονογραφος της εταιρειας.

Το longines δε μου πολυαρεσει. Δεν ειναι ρολοι για ολες τις ωρες, με χαλαει απιστευτα το συρματινο bezel, χωρια που το βρηκα μεγαλο για το χερι σου. Αν προσεξεις τη φωτο που ποσταρες, θα δεις οτι τα lugs εξεχουν απο τον καρπο σου. Εχει σκεπασει ολο το χερι σου.

Αν θες να παρεις κατι σε αυτο το στυλ, πιο συλλεκτικο, πιο ιδιαιτερο και πιο ξεχωριστο, παρε το eugeme της glycine.
Στα 42mm κι αυτο αλλα πιο ωραια κασα, πιο μαζεμενο, χωρις μακρια lugs και χωρις αυτα τα περιττα τετραγωνισματα της longines. Ασε που αμα θελησεις να το πουλησεις, εξω οχι στο ελλαδισταν, θα φυγει γρηγορα. Και που 'σαι, μη σε παραμυθιασει κανενας οτι υστερει εναντι της longines. Κουνα το κεφαλι σου και φυγε.

Επειδη ομως απ' οτι καταλαβα εχεις βαλει ενα οριο καπου στα 1200€, θα σε συμβουλευα να μην το ξεπερασεις.
Αυτο ειναι αστειο......

Καλημερες ....

GK
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12505 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 08:43:16 πμ »

Αυτο ειναι αστειο......

+1000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12506 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 10:05:36 πμ »

Αυτο ειναι αστειο......

Ωραιο ποστ Δημήτρη!
Κοίτα που διαφωνω:

1.Αν διαβάσεις το πρώτο του ποστ και πως περιγράφει το Rolex, σταζοντας όχι απλά μέλι, αλλά τουλάχιστον εκστασιασμένος, όχι μόνο όλα του τα ρολόγια και νεφρό πουλάει... Εκτός κι αν είναι ένας απλός ενθουσιασμός. Για ποιο από αυτά που έχει νιώθει έτσι;
2.Το Η είναι ακριβό με 1800 αρχική. Εγώ το νιώθω έτσι γιατί η Η έχει φανταστικές επιλογές, με πολύ λιγότερα λεφτά σε μιλιταρυ ρολόγια. Σε αυτά τα λεφτά πας σε sinn 103 που όπως σωστά έγραψες, τα σπάει!

Το longines είναι αστείο στο χέρι του, όπως ήταν και στο δικό μου. Ωραία κάσα αλλά για τεράστιους καρπούς.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12507 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 10:22:14 πμ »

Για να δουμε λιγο υποθετικα και χωρις να ανοίγω νεο θεμα........
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
1400 τελικη
1500 τελικη
1200 τελικη
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) ( δια χειρός nin)
1550€
2000 περίπου
Τι  λετε ;

GK

Δημήτρη και Βαγγέλη ωραια ποστ!

Το ορις το 42 δεν το εχω δει απο κοντα αλλα δε νομιζω να με κέρδιζε. Το 40 μου αρεσει παρα πολυ και το επαιρνα άνετα. (Οχι όμως αν ειχα ταυτοχρονα και το lld ,πρεπει να διαλεξεις 1 απο τα 2)

Το longines με τίποτα.
Τεραστιο ρολόι, πολυ γυαλιστερο και δεν με πειθει σε κανενα σημειο για κατι ιδιαιτερο στην κατασκευη του .

Το χαμι ειναι ωραίο. Αν πας για χρονο τοτε ειναι μια πολυ ωραια και αξιόλογη επιλογή.

Το ζινν εζμ3 μου αρεσει παρα πολυ σχεδιαστικα και εχει και φοβερο ματ χρωμα κασας αλλα δειχνει σαν φθηνοκατασκευη.
Παραλυτη στεφάνη, κορωνα τύπου σεικο, τενεκεδενιος μπρασελες με αισθητο κενό στο 1ο του λινκ
Μεταχειρισμενο ισως το παιρνα ,τα λεφτα που θελει σε καινουριο σεν τα δινα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Argo982001

• Members+
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12508 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 10:42:04 πμ »
.....
Αυτο ειναι αστειο......

Για να μεταφράσω λιγο διαφορετικά αυτό που είπες ..όταν βλέπεις καποιον με ενα ρόλεξ και μόνο (ή Οποιδηποτε ρολόι τέτοιας τιμής) ,όπως κάνει δλδ η πλειοψηφία του κόσμου ,εσύ θα σκεφτείς τι λαθος κάνανε και δε πήρανε με αυτά τα λεφτα 2-3 σεικο,1 steinhart ,longines κτλπ??
Εμένα δε μου φαινεται καθολου αστεία η επιλογή του ενός και μονο καλού ρολόγιου ... :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jim teo

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12509 στις: Οκτώβριος 11, 2016, 11:06:30 πμ »
Οχι ρε Βασιλη, δεν καταλαβες.
Το να αγορασεις κατευθειαν ενα καλο ρολοι, ειναι περα για περα αποδεκτο.
Το να εχεις ομως μια χ συλλογη με καμποσα κομματια και να τα σκοτωνεις για να παρεις ενα ρολεξ, δε μου αρεσει.
Υποτιθεται οτι τα μαζεψες με κοπο, με ψαξιμο, με οικονομια και πανω απ' ολα για να κανεις το χομπι σου.
Ειναι σα να τα απαρνεισαι ολα αυτα, προκειμενου να αποκτησεις το ενα και μοναδικο.
Ασε που μετα απο ενα μηνα, ειναι δεδομενο αυτο, θα αρχισει παλι να ψαχνει σε creation και watcheszon για να αγορασει κανα σεικακι ή κανα σιτιζεν και να φτιαξει παλι συλλογη.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Never regret your decisions.
Whether good or bad, they shaped who you are.