Απ' ολα οσα ποσταρες, θα πηγαινα με κλειστα ματια στο ορις το μπλε.
Ειναι πανεμορφο ρολοι. Τι να λεμε τωρα;
Δευτερο στην επιλογη μου, θα ηταν το hamilton. Η εννοια του μιλιταρι χρονογραφου. Καταπληκτικη δουλεια απο τη χαμιλτον και οχι, δεν το βρισκω υπερβολικα ακριβο. Αν δεν κανω λαθος φοραει την Η31 με 60 ωρες αυτονομια.
Αν θες να παρεις κατι σε σινν, παρε το 103st. Αντιπροσωπευτικος χρονογραφος της εταιρειας.
Το longines δε μου πολυαρεσει. Δεν ειναι ρολοι για ολες τις ωρες, με χαλαει απιστευτα το συρματινο bezel, χωρια που το βρηκα μεγαλο για το χερι σου. Αν προσεξεις τη φωτο που ποσταρες, θα δεις οτι τα lugs εξεχουν απο τον καρπο σου. Εχει σκεπασει ολο το χερι σου.
Αν θες να παρεις κατι σε αυτο το στυλ, πιο συλλεκτικο, πιο ιδιαιτερο και πιο ξεχωριστο, παρε το eugeme της glycine.
Στα 42mm κι αυτο αλλα πιο ωραια κασα, πιο μαζεμενο, χωρις μακρια lugs και χωρις αυτα τα περιττα τετραγωνισματα της longines. Ασε που αμα θελησεις να το πουλησεις, εξω οχι στο ελλαδισταν, θα φυγει γρηγορα. Και που 'σαι, μη σε παραμυθιασει κανενας οτι υστερει εναντι της longines. Κουνα το κεφαλι σου και φυγε.
Επειδη ομως απ' οτι καταλαβα εχεις βαλει ενα οριο καπου στα 1200€, θα σε συμβουλευα να μην το ξεπερασεις.
Ουτε φυσικα να πουλησεις ολα σου τα ρολογια για ενα ρολεξ.
Αυτο ειναι αστειο......
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk