Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες μας....  (Αναγνώστηκε 2586415 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

capt-dim

• Επισκέπτης
Απ: Φωτογραφίες μας....
« Απάντηση #11325 στις: Ιούλιος 07, 2016, 22:39:48 μμ »

Captain, είσαι σε φωτογραφικό οίστρο...!    ;D

... η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό πυροβολώ κατά ριπάς ..... :) :) :) :) :) :)

... και μια βραδινή ...!!!! :P

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11326 στις: Ιούλιος 07, 2016, 22:52:08 μμ »

Με τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτογραφίες σου, με έχεις κάνει να ζηλεύω, που αν δεν το είχα ζήσει με όλα του τα αρνητικά, οπως ισχύουν και για όλα τα Ω, θα έμπαινα σε σοβαρό πειρασμό.

Με γλυτώνει η εμπειρία μου, οι κακές αναμνήσεις, και η ...........................φτώχεια  :D

Και που είσαι ακόμα !

Στη μείωση των περιορισμών αναφορικά με την κίνηση κεφαλαίων προχωράει η κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα.   Όπως σημειώνει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, οι αλλαγές θα αφορούν τα εξής:

1. Το χρήμα που θα μπαίνει στις τράπεζες προερχόμενο από τα στρώματα, τις θυρίδες κ.λπ. θα θεωρηθεί νέο χρήμα, όπως κι αυτό που έρχεται από τράπεζες εξωτερικού, και δεν θα υφίσταται περιορισμούς.

Ετσι, όποιος καταθέτει νέο χρήμα στις τράπεζες, ακόμη κι αν προέρχεται από το «σεντούκι» του, θα μπορεί και να το αποσύρει ή να το στέλνει στο εξωτερικό χωρίς περιορισμούς. Αυτό ισχύει ήδη για το χρήμα που εισάγεται από το εξωτερικό, αν και η ανάληψη περιορίζεται στο 10% του συνολικού ποσού. Ανάλογοι περιορισμοί ενδέχεται να τεθούν και στο νέο χρήμα εσωτερικού. ( *)

2. Θα δοθεί δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης του δανείου του σε όποιον επιθυμεί. Αυτή τη στιγμή υπάρχει περιορισμός στην πρόωρη εξόφληση, που μπορεί να γίνει μόνο για το 50% του υπολοίπου του δανείου, ενώ πλήρη εξόφληση μπορεί να κάνει μόνο όποιος φέρνει χρήματα από το εξωτερικό.

Επίσης, επιτρέπεται η πλήρης εξόφληση σε περίπτωση που ο δανειολήπτης σκοπεύει να πουλήσει το ακίνητο, οπότε και πρέπει να προσκομίσει το συμβόλαιο σε διάστημα ενός μηνός από την αποπληρωμή του δανείου.

3. Θα διευκολυνθούν περαιτέρω οι επιχειρήσεις, καθώς θα αυξηθούν τα όρια εξαγωγής συναλλάγματος για αγορά πρώτων υλών και ενδιάμεσων αγαθών.

(*) Φέρτε τα εσείς, και ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να σας βάλουμε περιορισμούς, μια και να σας τα πάρουμε θέλουμε. >:(
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11327 στις: Ιούλιος 08, 2016, 15:14:21 μμ »

Με τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτογραφίες σου, με έχεις κάνει να ζηλεύω, που αν δεν το είχα ζήσει με όλα του τα αρνητικά, οπως ισχύουν και για όλα τα Ω, θα έμπαινα σε σοβαρό πειρασμό.

Με γλυτώνει η εμπειρία μου, οι κακές αναμνήσεις, και η ...........................φτώχεια  :D

Και που είσαι ακόμα !

... Γιώργο εδώ θα διαφωνήσω ελαφρώς .... πιστεύω ότι το speedmaster αποτελεί την εξαίρεση στην γενικά κακή εικόνα των Ω ....!!!!

... υπάρχουν άπειρα speedmaster 30-40-50 ετών που ποστάροντε καθημερινά σε πολλά φόρουμ ανά τον κόσμο ... τα θεωρώ ότι είναι σκληρά ρολόγια αν και χρονογράφοι και με μηχανές γαϊδούρια ....

googlαρε speedmaster pre-moon .... να δεις τι θα σου βγάλει ....άψογα ρολόγια σχεδόν 50 ετών να δουλεύουν τέλεια μέχρι και σήμερα !!!!

... για αυτό και είναι τα μοναδικά Ω που κρατάνε τιμές μεταπώλησης .... :)

παράδειγμα εδώ ένα του '66  .... https://omegaforums.net/threads/omega-speedmaster-pre-moon-watch-cal-321-105-012-reduced.13912/

και εδώ ενα του '67 ....  :) http://www.legendoftime.com/watches-collection/omega-watch-vintage-1967-speedmaster-professional-pre-moon-cal-321/
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 08, 2016, 15:17:59 μμ από capt-dim »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #11328 στις: Ιούλιος 08, 2016, 16:34:52 μμ »

... Γιώργο εδώ θα διαφωνήσω ελαφρώς .... πιστεύω ότι το speedmaster αποτελεί την εξαίρεση στην γενικά κακή εικόνα των Ω ....!!!!

... υπάρχουν άπειρα speedmaster 30-40-50 ετών που ποστάροντε καθημερινά σε πολλά φόρουμ ανά τον κόσμο ... τα θεωρώ ότι είναι σκληρά ρολόγια αν και χρονογράφοι και με μηχανές γαϊδούρια ....

googlαρε speedmaster pre-moon .... να δεις τι θα σου βγάλει ....άψογα ρολόγια σχεδόν 50 ετών να δουλεύουν τέλεια μέχρι και σήμερα !!!!

... για αυτό και είναι τα μοναδικά Ω που κρατάνε τιμές μεταπώλησης .... :)

Captain,

Εχεις απόλυτο δίκιο, σε αυτά που λές. Ετσι ακριβώς είναι για το συγκεκριμένο και αρκετά άλλα μοντέλα της Ω, τα οποία ΑΠΟΛΥΤΑ σέβομαι, όπως και την ίδια την φίρμα, αλλά δεν θα αγόραζα πλέον, μετά από την εμπειρία μου μαζί τους. Και εξηγούμαι.

Πρώτον, οι απόψεις είναι προσωπικές και οι εμπειρίες αναφέρονται σε παλαιότερες εποχές, που αυτά ήταν σύμβολα, και οι έχοντες αγόραζαν. Αλλά θα έπρεπε να υπομείνουν τα κάτωθι βασικά μειονεκτήματά τους. Αναλυτικά, κατ' εμέ όπου  -ν- αποδεκτό, -Χ- μη αποδεκτό.

Α. Κουρδισμα. Αμα μιλάμε για καθημερινό ρολόϊ, εννοείται ότι θα βόλευε να μην έχεις αυτή την έννοια. Φυσικά την εποχή εκείνη, ήταν κάτι το συνηθισμένο, οπότε εδώ ας βάλουμε -ν-

Β. Ημερομηνία. Ως άνω, θα βόλευε. Οχι συνηθισμένη στην εποχή εκείνη, άρα και πάλι -ν -.

Γ. Υδατοστεγανότητα. Αυτό είναι ελαφρώς προσωπική υπόθεση, αλλά στον δικό μου τρόπο ζωής, εκρίνετο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, άρα -Χ- απο εμένα. Γενικά, η στεγανότητα προστατεύει τον μηχανισμό από σκόνες, υγρασίες, κλπ. Αλλά αν το δοκίμασε η NASA και πήγε και στο φεγγάρι, τι να πώ εγώ.

Αρα, την εποχή που κυκλοφορεί και γίνεται της μόδας, ο υποψήφιος πελάτης, εγώ δηλαδή, έχει

Συνηθίσει την ημερομηνία με το τότε καθημερινό του από την εποχή του γυμνασίου+στεγανότητα

και έχει κακομάθει πλέον και με το αυτόματο, που σημειωτέον έχει ΚΑΙ ημερομηνία ΚΑΙ ημέρα, και είναι ΚΑΙ χρονογράφος 12 - ωρών.

ενας οιοσδήποτε στην θέση μου, θα το επέλεγε ?

Εδώ "έφυγε" το τότε Daytona, λόγω έλλειψης ημερομηνίας και αυτοματισμού, το Ω θα αγόραζα ?

Παρά τα αρνητικά της "υποστήριξης" στο after sales, που άκουγα από τότε, στο ταξίδι μου στις μάρκες, ( ....τί είπα πάλι ), ξαναγοράστηκε ένα Ω, ( details upon request ), που παρουσίασε σημαντική βλάβη και διεγράφη, και ενώ " το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού", εγώ παρέβην τον κανόνα και την ξαναμπουμπούνισα με άλλο ένα,

που θα "ζούσε' ακόμη, αν οι ανθρώποι ήταν σοβαροί, και δεν υποχρεωνόμουν σε γνωστούς και φίλους να το κουβαλάνε στην γενέτειρά του για service.

Συμπέρασμα

Αριστο, για ορισμένες κατηγορίες, μη συμβατό με τις δικές μου τότε ανάγκες / απαιτήσεις ( είδες τι ωραία το είπα )  ;) ;)

Προτίμησα την "αλλη", που με κέρδισε με την αντοχή της και το σερβις της.

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11329 στις: Ιούλιος 08, 2016, 17:20:42 μμ »
Το θέμα του κουρδίσματος που αναφέρεις Γιώργο,μπορεί θεωρητικά να ακούγεται βαρετό σαν καθημερινή διαδικασία,αλλά εγώ το θεωρώ κάτι σαν ιεροτελεστία τις ημέρες που φοράω το speedy μου.Δηλαδή το απολαμβάνω να το κάνω κάθε μέρα,πως να το πω...Από την άλλη πρόκειται για δουλειά 10 δευτερολέπτων.
Για το after sales έχεις δίκιο ,ειδικά στη χώρα που ζούμε...Αυτό λύνεται μόνο αν έχεις βρει μάστορα της απολύτου εμπιστοσύνης σου.
Εν τέλει θεωρώ ότι αν και rolexakιας που είσαι όπως πολλοί,αν είναι να έχεις ενα Ω,ε ξέρεις πιο αξίζει να είναι αυτό... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11330 στις: Ιούλιος 08, 2016, 17:56:53 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11331 στις: Ιούλιος 08, 2016, 20:45:45 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραίο το κολάζ με τα φρούτα!!
Μ αρέσει που ο dd δίσκος είναι μαύρος....
Τρομερό σχέδιο,απ τα πιο ωραία Citizen που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #11332 στις: Ιούλιος 08, 2016, 21:21:42 μμ »
Να σαι καλά φίλε :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #11333 στις: Ιούλιος 08, 2016, 23:02:39 μμ »
Το θέμα του κουρδίσματος που αναφέρεις Γιώργο,μπορεί θεωρητικά να ακούγεται βαρετό σαν καθημερινή διαδικασία,αλλά εγώ το θεωρώ κάτι σαν ιεροτελεστία τις ημέρες που φοράω το speedy μου.Δηλαδή το απολαμβάνω να το κάνω κάθε μέρα,πως να το πω...Από την άλλη πρόκειται για δουλειά 10 δευτερολέπτων.
Για το after sales έχεις δίκιο ,ειδικά στη χώρα που ζούμε...Αυτό λύνεται μόνο αν έχεις βρει μάστορα της απολύτου εμπιστοσύνης σου.
Εν τέλει θεωρώ ότι αν και rolexakιας που είσαι όπως πολλοί,αν είναι να έχεις ενα Ω,ε ξέρεις πιο αξίζει να είναι αυτό... ;)

Αυτό είναι το κλειδί Πέτρο. .....τις ημέρες που φοράω....

Φαντάσου να το φοράς 365/7/24, και να πρέπει ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, και τεχνικά, την ίδια ώρα, ή 2 φορές την ημέρα, μισο-κουρδισμα ( αν είχες την αίσθηση που φόρτιζε ),  για να κρατάς την ένταση στο βέλτιστο, να κουρδίζεις, για να μείνει "ζωντανό". Και να ελέγχεις μήπως έχασε και λίγο. ::)

Βάλε την πίεση, τις έννοιες, τα κορίτσια,  :D και όλες τις άλλες ασχολίες / υποχρεώσεις, για να καταλάβεις ότι αρκετές φορές "ξεχνιόταν" η διαδικασία.

Οπότε έπρεπε να την συμπεριλάβεις σε κάτι τυπικό, πχ , όταν φόραγες παπούτσια,  :D για να μην ξεχνιέσαι. Ξύπνημα, πλύσιμο, ξύρισμα, ντύσιμο, κούρδισμα, στον δρόμο για την σχολή ή εργασία.

Γι αυτό το αυτόματο, "ξεκουράζει". Και το quartz πιο πολύ, και έχει και ακρίβεια. Και το Eco Radio, ακόμα πιο πολύ.

Το καθημερινό πρέπει να εξυπηρετεί, χωρίς εννοιες. Αυτά τα χαρακτηριστικά ορίζουν το beater κατα την γνώμη μου. Και ας είναι και πλαστικούρα !

Και να μην το βγάζεις για να πλύνεις τα χέρια σου. Και να το ξεχνάς στον νιπτήρα του ξενοδοχείου στην πίεση του χρόνου. Φεύγει το αεροπλάνο   :'(( Ξέρεις πόσα έχω βρεί ? )

Αλλο το hobby, άλλη η κυνηγημένη καθημερινότητα. :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11334 στις: Ιούλιος 08, 2016, 23:04:32 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #11335 στις: Ιούλιος 08, 2016, 23:25:12 μμ »
Πολυ ωραιο ρε μάγκα μου....
Να κανω κίνηση;

GK......

Κάνε κίνηση .....μάτ.

Αν μπορούσα, ( καταραμένε ΕΝΦΙΑ ), ΝΑΙ θα κτύπαγα ένα για να το βουτάω.

Θα ήθελα να το δώ, στα 12-20 μέτρα, πώς θα φαίνεται το καντράν, και η ώρα , γιατι οι δείκτες μάλλον θα χάνονται. Δεν έχει contrast. Ειναι καταδυτικό επιφανείας   :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #11336 στις: Ιούλιος 08, 2016, 23:26:45 μμ »
Το μαύρο μοντέλο Γιώργο πίστεψε με έχει αντέξει σε φίλο και σε 80 μέτρα....φυσικά έχει το κλασσικό aqualand....!!!Gk με τα 1000!!!!  Αρκεί να τα φοράς....!!!! Γενικότερα απο όσα έχω...ελάχιστα φοράω συνέχεια ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
    • Προφίλ
« Απάντηση #11337 στις: Ιούλιος 08, 2016, 23:41:09 μμ »
Το μαύρο μοντέλο Γιώργο πίστεψε με έχει αντέξει σε φίλο και σε 80 μέτρα....φυσικά έχει το κλασσικό aqualand....!!!Gk με τα 1000!!!!  Αρκεί να τα φοράς....!!!! Γενικότερα απο όσα έχω...ελάχιστα φοράω συνέχεια ;)

Με τι πήγε σε αυτό το βάθος ? Επαγγελματίας είναι ? ο Θωκταρίδης ?

Και δεν αμφιβάλω για την αντοχή σε πίεση της κάσας, αυτό είναι εύκολο τεχνικά, εννοώ ικανότητα ανάγνωσης στα "χαμένα χρώματα".
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11338 στις: Ιούλιος 09, 2016, 00:05:33 πμ »
Πολυ ωραιο ρε μάγκα μου....
Να κανω κίνηση;

GK......
Έχει ο Αλέκος και δεν το έχεις πάρει ακόμα;;;  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0