0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είσαι ΘΕΟΣ ρε φίλε.............(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 09, 2015, 16:40:37 μμείσαι ΘΕΟΣ ρε φίλε.............(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)λάθος μου που έγραψα ότι δεν την είδες!!!!σόρρυ!!!Σήμερα που πέρασα μόλις είχα φάει....Αύριο θα δοκιμάσω το ...γνωστό να δω τί παίζει και σου αρέσει τόσο πολύ!!
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 09, 2015, 14:57:17 μμωραία φωτό!!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 09, 2015, 16:48:56 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 09, 2015, 16:40:37 μμείσαι ΘΕΟΣ ρε φίλε.............(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)λάθος μου που έγραψα ότι δεν την είδες!!!!σόρρυ!!!Σήμερα που πέρασα μόλις είχα φάει....Αύριο θα δοκιμάσω το ...γνωστό να δω τί παίζει και σου αρέσει τόσο πολύ!! ζήτα τους να στο γεμίσουν μπροστά σου με κρέμα...μιλάμε κόλαση ή σοκόλαση ..χαχα αναλόγως ποια κρέμα τους πεις....ευχαριστώ ρε φίλε...δεν φαντάζεσαι πόσες αναμνήσεις μου ξυπνάς...
Παράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 09, 2015, 16:50:39 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 09, 2015, 16:48:56 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 09, 2015, 16:40:37 μμείσαι ΘΕΟΣ ρε φίλε.............(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)λάθος μου που έγραψα ότι δεν την είδες!!!!σόρρυ!!!Σήμερα που πέρασα μόλις είχα φάει....Αύριο θα δοκιμάσω το ...γνωστό να δω τί παίζει και σου αρέσει τόσο πολύ!! ζήτα τους να στο γεμίσουν μπροστά σου με κρέμα...μιλάμε κόλαση ή σοκόλαση ..χαχα αναλόγως ποια κρέμα τους πεις....ευχαριστώ ρε φίλε...δεν φαντάζεσαι πόσες αναμνήσεις μου ξυπνάς...όταν με το καλό ανέβεις θα σε πάω κάπου που θα σου αρέσουν περισσότερο!!(Candy's στην Ανθέων)
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 09, 2015, 16:52:04 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 09, 2015, 16:50:39 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 09, 2015, 16:48:56 μμΠαράθεση από: bost στις Φεβρουάριος 09, 2015, 16:40:37 μμείσαι ΘΕΟΣ ρε φίλε.............(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)λάθος μου που έγραψα ότι δεν την είδες!!!!σόρρυ!!!Σήμερα που πέρασα μόλις είχα φάει....Αύριο θα δοκιμάσω το ...γνωστό να δω τί παίζει και σου αρέσει τόσο πολύ!! ζήτα τους να στο γεμίσουν μπροστά σου με κρέμα...μιλάμε κόλαση ή σοκόλαση ..χαχα αναλόγως ποια κρέμα τους πεις....ευχαριστώ ρε φίλε...δεν φαντάζεσαι πόσες αναμνήσεις μου ξυπνάς...όταν με το καλό ανέβεις θα σε πάω κάπου που θα σου αρέσουν περισσότερο!!(Candy's στην Ανθέων)να με πας να με πας...αλλά να με πας και στην Κομνηνών 69..στο πανόραμα... στον Ελενίδη τον φίλο μου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.