0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ότι ξέρω τα ΝΑΤΟ έχουν στρατιωτική προέλευση.... Οπότε καμία σχέση με αναρχια...
και φυσικά πρώτα απ᾽όλα το γνωστό βάφτισμα....
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 07, 2015, 17:04:13 μμΠαράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:59:06 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:58:03 μμΠαράθεση από: typos στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:52:47 μμΩραιοοοος! Καλοφορετοοοοο! Αστο οπως ειναι!Sent from my iPad using Tapatalk το έπιασα το υποννοούμενο!!Ευχαριστώ Σωτήρη μου!!Και πάλι χρόνια πολλά!!εξηγηστε και στον αρρωστοσήμερα όπως ξέρεις ήπιαμε έναν καφέ κάποιοι φίλοι από το φόρουμ και είπα στα παιδιά ότι θα το πάρω...τους είπα ότι σκεφτόμουν ν βάλω coca cola και isofrane...φαντάζομαι τώρα καταλαβαίνεις!!ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ISOFRANE
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:59:06 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:58:03 μμΠαράθεση από: typos στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:52:47 μμΩραιοοοος! Καλοφορετοοοοο! Αστο οπως ειναι!Sent from my iPad using Tapatalk το έπιασα το υποννοούμενο!!Ευχαριστώ Σωτήρη μου!!Και πάλι χρόνια πολλά!!εξηγηστε και στον αρρωστοσήμερα όπως ξέρεις ήπιαμε έναν καφέ κάποιοι φίλοι από το φόρουμ και είπα στα παιδιά ότι θα το πάρω...τους είπα ότι σκεφτόμουν ν βάλω coca cola και isofrane...φαντάζομαι τώρα καταλαβαίνεις!!
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:58:03 μμΠαράθεση από: typos στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:52:47 μμΩραιοοοος! Καλοφορετοοοοο! Αστο οπως ειναι!Sent from my iPad using Tapatalk το έπιασα το υποννοούμενο!!Ευχαριστώ Σωτήρη μου!!Και πάλι χρόνια πολλά!!εξηγηστε και στον αρρωστο
Παράθεση από: typos στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:52:47 μμΩραιοοοος! Καλοφορετοοοοο! Αστο οπως ειναι!Sent from my iPad using Tapatalk το έπιασα το υποννοούμενο!!Ευχαριστώ Σωτήρη μου!!Και πάλι χρόνια πολλά!!
Ωραιοοοος! Καλοφορετοοοοο! Αστο οπως ειναι!Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:13:43 μμκαι φυσικά πρώτα απ᾽όλα το γνωστό βάφτισμα....Ελα βρε θηριο! Απιστευτο κομματι,δεν υπαρχουν λογια!!!!Μπραβο για την επιλογη!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:13:43 μμκαι φυσικά πρώτα απ᾽όλα το γνωστό βάφτισμα....Ρε συ κι αλλο; Καλοφορετο και να το χαρεις με υγεια!Καιρο ειχες να παρεις ρολοι και ειχα ανησυχησει... Παντα τετοια αδερφε! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 07, 2015, 17:06:22 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 07, 2015, 17:04:13 μμΠαράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:59:06 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:58:03 μμΠαράθεση από: typos στις Φεβρουάριος 07, 2015, 16:52:47 μμΩραιοοοος! Καλοφορετοοοοο! Αστο οπως ειναι!Sent from my iPad using Tapatalk το έπιασα το υποννοούμενο!!Ευχαριστώ Σωτήρη μου!!Και πάλι χρόνια πολλά!!εξηγηστε και στον αρρωστοσήμερα όπως ξέρεις ήπιαμε έναν καφέ κάποιοι φίλοι από το φόρουμ και είπα στα παιδιά ότι θα το πάρω...τους είπα ότι σκεφτόμουν ν βάλω coca cola και isofrane...φαντάζομαι τώρα καταλαβαίνεις!!ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ISOFRANEΑσε τα isofrane και επενδυσε στην ομορφια!!! http://rubberb.com/en/rolex-watch-band-products/rolex-gmt-master-all-models-tangSent from my iPad using Tapatalk
Πολυ ωραιο ρολοι Χαρη!!!Εχεις παρει φανταστικα κομματια τελευταια κ την εχεις απογειωσει την συλλογη σου να'σαι γερος να τα χαιρεσαι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.