0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι δεν το δοκίμασα....δεν το ήξερα....Θα το κάνω αύριο με την ησυχία μου...τα eco drive είναι καλύτερα να παραμένουν στο φως, ή ας μένουν και σε σκοτεινά σημεία αρκετό καιρό;;Δηλαδή καλύτερα να τα βγάζει κανείς καθημερινά μια βόλτα στο φως, ή δεν είναι απαραίτητο;
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 01, 2014, 00:08:29 πμόχι δεν το δοκίμασα....δεν το ήξερα....Θα το κάνω αύριο με την ησυχία μου...τα eco drive είναι καλύτερα να παραμένουν στο φως, ή ας μένουν και σε σκοτεινά σημεία αρκετό καιρό;;Δηλαδή καλύτερα να τα βγάζει κανείς καθημερινά μια βόλτα στο φως, ή δεν είναι απαραίτητο;ε όχι και κάθε μέρα...υπερβάλεις.Απλά μην το αφήσεις κάνα 6μηνο σε συρτάρι και ξεφορτίσει και χαλάσει ο πυκνωτής...
Παράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 01, 2014, 00:12:21 πμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 01, 2014, 00:08:29 πμόχι δεν το δοκίμασα....δεν το ήξερα....Θα το κάνω αύριο με την ησυχία μου...τα eco drive είναι καλύτερα να παραμένουν στο φως, ή ας μένουν και σε σκοτεινά σημεία αρκετό καιρό;;Δηλαδή καλύτερα να τα βγάζει κανείς καθημερινά μια βόλτα στο φως, ή δεν είναι απαραίτητο;ε όχι και κάθε μέρα...υπερβάλεις.Απλά μην το αφήσεις κάνα 6μηνο σε συρτάρι και ξεφορτίσει και χαλάσει ο πυκνωτής...ωραίος!!!όπως κατάλαβες είναι το πρώτο μου eco drive!!
κι εγώ σε ποιόν θα το πουλήσω ρε φίλε αύριο μεθαύριο;;άλλωστε βλέπεις να γράφει πουθενά quartz??
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 01, 2014, 00:49:14 πμκι εγώ σε ποιόν θα το πουλήσω ρε φίλε αύριο μεθαύριο;;άλλωστε βλέπεις να γράφει πουθενά quartz?? σε μένα θα το πουλήσεις τά παμε αυτά!
Παράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 01, 2014, 00:52:39 πμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 01, 2014, 00:49:14 πμκι εγώ σε ποιόν θα το πουλήσω ρε φίλε αύριο μεθαύριο;;άλλωστε βλέπεις να γράφει πουθενά quartz?? σε μένα θα το πουλήσεις τά παμε αυτά! Ξέρεις τη σχέση μου με τα quartz...θέλω το χρόνο μου!μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα θα έχεις πάρει και το χρόνο σου, οπότε όλα καλά!!
Όχι ρε, παλιές φωτό ανεβάζω! Όχι πως δεν έχω μπει στον πειρασμό...Πάρε κι άλλη μια (παλιά κι αυτή!)
Παράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 01, 2014, 01:03:29 πμΌχι ρε, παλιές φωτό ανεβάζω! Όχι πως δεν έχω μπει στον πειρασμό...Πάρε κι άλλη μια (παλιά κι αυτή!)πάντως αν ενδιαφέρεσαι το έχω δει σε καινούργιο εδώ....αν ενδιαφέρεσαι σφύρα να μάθω τιμή!για το samurai μιλάω εννοείται.....το άλλο δεν υπάρχει για μένα....ποτέ δε μου άρεσε
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 01, 2014, 01:06:58 πμΠαράθεση από: Vagelis στις Νοέμβριος 01, 2014, 01:03:29 πμΌχι ρε, παλιές φωτό ανεβάζω! Όχι πως δεν έχω μπει στον πειρασμό...Πάρε κι άλλη μια (παλιά κι αυτή!)πάντως αν ενδιαφέρεσαι το έχω δει σε καινούργιο εδώ....αν ενδιαφέρεσαι σφύρα να μάθω τιμή!για το samurai μιλάω εννοείται.....το άλλο δεν υπάρχει για μένα....ποτέ δε μου άρεσεόχι το τιτάνιο όμως, ε;
Όπως είναι εκπληκτικό (αλλά ακριβό) το Shogun.Πολύ ωραίο και 6r15!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.