0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kafu στις Νοέμβριος 01, 2014, 18:13:20 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 01, 2014, 18:02:36 μμεγώ δυστυχώς δουλεύω....αλλά μερικές φωτο τα κατάφερα να βγάλω...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)για πολύ λίγα ρολόγια έχω χαρεί τόσο πολύ με την απόκτηση τους φίλε Σωτήρη!
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 01, 2014, 18:02:36 μμεγώ δυστυχώς δουλεύω....αλλά μερικές φωτο τα κατάφερα να βγάλω...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
εγώ δυστυχώς δουλεύω....αλλά μερικές φωτο τα κατάφερα να βγάλω...
Μπραβο Χαρη!! πραγματικα χαιρομαι, αλλα κ απο την αλλη λυπαμαι λιγο που το αποχωριστηκα...Αλλα που ξερεις καποια μερα μπορει να επιστρεψει παλι στα χερια μου... μπα, δεν....το έψαχνα τόσον καιρό....δεν πωλείται!!!!(Αν το βαρεθώ και δεν το θέλω πια θα στο χαρίσω!)
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 01, 2014, 21:54:05 μμΜπραβο Χαρη!! πραγματικα χαιρομαι, αλλα κ απο την αλλη λυπαμαι λιγο που το αποχωριστηκα...Αλλα που ξερεις καποια μερα μπορει να επιστρεψει παλι στα χερια μου... μπα, δεν....το έψαχνα τόσον καιρό....δεν πωλείται!!!!(Αν το βαρεθώ και δεν το θέλω πια θα στο χαρίσω!)ΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!Αντε περιμενω ανυπομονα.... να βαρεθεις αυτο το παλιορολογο με τα τοσα προβληματα, τοσο κακασχημο, απορω τι σε κανει ακομα κ το κρατας?
Παράθεση από: kafu στις Νοέμβριος 01, 2014, 21:58:49 μμΠαράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 01, 2014, 21:54:05 μμΜπραβο Χαρη!! πραγματικα χαιρομαι, αλλα κ απο την αλλη λυπαμαι λιγο που το αποχωριστηκα...Αλλα που ξερεις καποια μερα μπορει να επιστρεψει παλι στα χερια μου... μπα, δεν....το έψαχνα τόσον καιρό....δεν πωλείται!!!!(Αν το βαρεθώ και δεν το θέλω πια θα στο χαρίσω!)ΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!Αντε περιμενω ανυπομονα.... να βαρεθεις αυτο το παλιορολογο με τα τοσα προβληματα, τοσο κακασχημο, απορω τι σε κανει ακομα κ το κρατας? βαρέθηκα ρε συ με τις κουκλάρες τύπου explorer και sub και είπα να ξενο....φορέσω και τίποτα πιο άσχημο!!
εγώ το ίδιο αγαπώ και το ίδιο φοράω ρολόι των 100 ευρώ και ρολόι των +2000 ευρώ!Τα φοράω με την ίδια ευκολία - άλλωστε έχω πολλά πολύ φτηνά ρολόγια που τα φοράω καθημερινά!!Καλό ρολόι για μένα είναι το ρολόι που μου αρέσει να το φοράω...
Παράθεση από: charisps στις Νοέμβριος 01, 2014, 22:16:11 μμεγώ το ίδιο αγαπώ και το ίδιο φοράω ρολόι των 100 ευρώ και ρολόι των +2000 ευρώ!Τα φοράω με την ίδια ευκολία - άλλωστε έχω πολλά πολύ φτηνά ρολόγια που τα φοράω καθημερινά!!Καλό ρολόι για μένα είναι το ρολόι που μου αρέσει να το φοράω...Ετσι πιστευω κ εγω αν κ δεν εχω φορεσει τοσο ακριβο ρολοι..Το χρημα δεν φτιαχνει τον ανθρωπο---το χρημα δεν φτιαχνει το ρολοι...!
Σαφώς . . Αυτό εννοείτε. .αλλά δεν παύει να είναι ένα ρολόι στο χέρι σου. .
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.