0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κυκλοφορει ακομα το μοντελο?
Μετά από ώριμη..(??) σκέψη, είπα να αναβαθμίσω τη rolexoπαρέα.. Δε νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ρολόι..Οπότε από σήμερα και για αρκετό καιρό.. Daytona!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μετά από ώριμη..(??) σκέψη, είπα να αναβαθμίσω τη rolexoπαρέα..
Παράθεση από: jimko7 στις Μάρτιος 18, 2013, 16:03:41 μμΜετά από ώριμη..(??) σκέψη, είπα να αναβαθμίσω τη rolexoπαρέα.. Δε νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ρολόι..Οπότε από σήμερα και για αρκετό καιρό.. Daytona!εισαι ρολεξακιας!
Μετά από ώριμη..(??) σκέψη, είπα να αναβαθμίσω τη rolexoπαρέα.. Δε νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ρολόι..Οπότε από σήμερα και για αρκετό καιρό.. Daytona!
καλοφορετο φιλε!!μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο!!
Παράθεση από: jimko7 στις Μάρτιος 18, 2013, 16:03:41 μμΜετά από ώριμη..(??) σκέψη, είπα να αναβαθμίσω τη rolexoπαρέα.. Αυτά είναι τα ωραία. Καλοφόρετη και να δείχνει μόνο καλές ώρες.
Καλοφορετο Δημητρη!
καλοφορετο φιλε, δεν πηρα χαμπαρι οτι ειναι καινουριο!!!
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 17, 2013, 22:39:52 μμΠαράθεση από: time_ keeper στις Μάρτιος 17, 2013, 22:31:39 μμΠαράθεση από: pugman στις Μάρτιος 17, 2013, 19:40:12 μμΑπο το σημερινό καφέ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά, Αντώνηςπιο μοντελο ειναι?ωραιο ρολοι,αλλα και ο καφες!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ευχαριστώ παιδιά! Casio Edifice EF-307 δώρο του πεθερού καμμιά πενταετία πίσω (δεν το πολυφοράω). Ευτυχώς που πήγα για καφέ χθές (ύστερα απο κανένα τρίμηνο), γιατί ο σημερινός καιρός...Φιλικά,Αντώνης
Παράθεση από: time_ keeper στις Μάρτιος 17, 2013, 22:31:39 μμΠαράθεση από: pugman στις Μάρτιος 17, 2013, 19:40:12 μμΑπο το σημερινό καφέ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά, Αντώνηςπιο μοντελο ειναι?ωραιο ρολοι,αλλα και ο καφες!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: pugman στις Μάρτιος 17, 2013, 19:40:12 μμΑπο το σημερινό καφέ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά, Αντώνηςπιο μοντελο ειναι?
Απο το σημερινό καφέ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά, Αντώνης
ομορφα Μιχάλη Καλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.