0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
5812 10ετίας + Σαν καινούριο το έχεις (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με το starάκι είμαι ακόμα καψούρης. Άσε που είναι χαμαιλέοντας. Του πάνε όλα και πάει παντού (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: grecellin στις Ιανουάριος 26, 2013, 16:31:46 μμΜε το starάκι είμαι ακόμα καψούρης. Άσε που είναι χαμαιλέοντας. Του πάνε όλα και πάει παντού (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Συμφωνώ απολύτως Κώστα! Το Seastar είναι - για πολλούς λόγους - από τα αγαπημένα μου ρολόγια.Και μια φωτογραφία από το ζεύγος.
Παράθεση από: zodiac στις Ιανουάριος 26, 2013, 17:25:01 μμΠαράθεση από: grecellin στις Ιανουάριος 26, 2013, 16:31:46 μμΜε το starάκι είμαι ακόμα καψούρης. Άσε που είναι χαμαιλέοντας. Του πάνε όλα και πάει παντού (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Συμφωνώ απολύτως Κώστα! Το Seastar είναι - για πολλούς λόγους - από τα αγαπημένα μου ρολόγια.Και μια φωτογραφία από το ζεύγος. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Stratosssssssssss!!!!!!!!;)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.