0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πανέμορφο! Το πήρες ρε θηρίο; Δεν άντεξες.. Από Ιαπωνία;Στάλθηκε από το 2312DRA50G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, @Taylor 1981 ! Ευχαριστώ πολύ! χαχα ναι δεν άντεξα, έδωσα σχετική μάχη, Ιαπωνία και οι πρώτες 48 ώρες ήταν περίεργες. Τέλος καλό. Εξαφανιζόταν ενώ δεν υπήρχε λόγος, δεν θα είναι σπάνιο ή περιορισμένο, απλώς έπαθα κι εγώ μανία καταδίωξης. Νομίζω από Φεβρουάριο θα έρθει ηρεμία. Εσύ θα καταλάβεις καλύτερα: μιλάμε το [3575] είναι τρελό, απίστευτα γρήγορο και στην παραμικρή σκέψη σύνδεσης, δεν ξέρω τι μαγικά έκαναν. Ακόμα ψάχνω τις γνωστές λειτουργίες του και δεν καταλαβαίνω τι έχουν κάνει, ή μήπως υπερβάλω εγώ, δεν ξέρω.
Με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς! Η καινούργια οθόνη είναι φοβερή και πολύ ευανάγνωστη. Θα το πάρω κι εγώ όταν έρθει με το καλό στην Ελλάδα. Μάλλον θα πάρω την πλαστική έκδοση επειδή είναι πιο κοντά στο πρωτότυπο!
Το εργαλείο δεν μας δείχνεις όμως... Πως πήγε η σκοποβολή;
Υπεροχο !! Εχεις πολυ ωραιο γουστο στα ρολογια !!
Δεν πρόλαβα να ρωτήσω για το εργαλείο, αλλά έκανε την ερώτηση το άλλο κομάντο. ο @Taylor 1981 Στα πόσα μέτρα ρίχνεις ?Θα το ψάξω μήπως ξανα-αρχίσω και εγώ. Εχω ακόμα τα Diana. Σε πιστόλι. Το όπλο, δεν υπάρχει πια Η καλή σκοποβολή γινοτανε σε μανταλάκια. Κρεμασμένα στο σχοινί, την "έτρωγαν" και σπινάρανε **** Σημειώνω ότι ΠΟΤΕ δεν έχω ρίξει σε πουλια - άλλα ζώα. Μόνο με τα υποβρύχια πλάσματα δίνω μάχες
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.