Πολύ ωραίο! Τρελό βίντατζ! Τι μάρκα είναι αυτή; Ξέρεις τι μηχανισμό έχει;
Το ρολόι το είχα αγοράσει αρκετά παλιά όταν ασχολήθηκα με το κεφάλαιο λακαριστά dial και προτού αγοράσω μεταχειρισμένο ένα seiko spb113.Τα φτιάχνει ένας ρολογόφιλος από Ασία μεριά.
Για το συγκεκριμένο έχουμε και λέμε: enamel dial, ar domed sapphire κρύσταλλο, thermal blued hands, 40.5 mm μετρημένο, μηχανή απλή st1701 η οποία είχε έρθει εξωπραγματικά ρυθμισμένη +2 s/d. Καθαρό dress φυσικά.
Για τα χρήματα, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του θυμάμαι ότι ήταν απλά υπερσούπερ. Είναι δλδ της συνωμοταξίας του τί παίρνω τελικά από την άλλη μεριά και με πόσο λίγα /λογικά χρήματα, αν και εγώ πραγματικά απολαμβάνω να το φοράω, να το κοιτάω, να το χαϊδεύω...

Να πω επίσης και για έναν άλλο φίλο που σχολίασε σχετικά, ότι το θέμα ρολόι είναι καθαρά υποκειμενικό. Έχω και φοράω σχεδόν από όλα. Από φασιον μέχρι υ.ω. Θέλω να απολαμβάνω τα ρολόγια μου και όχι να τα αγοράζω σαδιστικά γιατί πρέπει να ειναι μια συγκεκριμένη μάρκα ή επειδή είναι "επένδυση". Κυκλοφορούν εδώ μέσα πάρα πολλά ρολόγια άλλα παλιά, άλλα φτηνά, άλλα πραγματικά κακάσχημα (για εμένα πάντα). Από την στιγμή όμως που κάποιος το φοράει και του αρέσει να το απολαμβάνει ή τον γεμίζει όμορφες αναμνήσεις από κάτι πολύ σημαντικό, και το μοιράζεται μαζί μας, ποιος ο λόγος εγώ να υπεισελθω σε άλλες λεπτομέρειες ή κριτικές? Ούτε αγώνες κάνουμε ούτε άλογα κούρσας είμαστε. Όλα τα ρολόγια είναι ωραία το καθένα για τον δικό του ξεχωριστό λόγο από τα πιο φτηνά μέχρι τα πιο ακριβά Υ.Ω.
Γνώμη μου πάντα και την καλημέρα μου.
Y.Γ: Ρίχνω άλλη μια τώρα για το ξεμάτιασμα