Από ποιότητα τι λέει η συσκευή;
Για να μην ξεφύγουμε off topic, θα σου δώσω μία αναλυτική απάντηση, που ελπίζω να σε καλύψει. Για το θέμα ποιότητας κατασκευής δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα ακριβότερα ηλεκτρικά κουρδιστήρια, μια και είναι το πρώτο που αγοράζω. Μικροθεματάκια με το φινίρισμα τα έχει, αλλά τίποτα που να χτυπάει άσχημα στο μάτι.
Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά εμφανίσιμο, και ο μπλε φωτισμός led προσθέτει μία ακόμα μικρή πινελιά καλαισθησίας. Ο εσωτερικός φωτισμός led έχει δικό του ξεχωριστό διακόπτη, και μπορείς να τον απενεργοποιείς όποτε θέλεις, για να μην καίει επιπλέον ρεύμα.
Από προγράμματα λειτουργίας έχει τέσσερα, που ρυθμίζονται από τον κεντρικό διακόπτη:
1. Πρώτο. Μόνο δεξιόστροφες περιστροφές, δύο λεπτά λειτουργίας, έξι λεπτά παύσης, και ξανά πάλι από την αρχή.
2. Δεύτερο. Μόνο αριστερόστροφες περιστροφές, δύο λεπτά λειτουργίας, έξι λεπτά παύσης, και ξανά πάλι από την αρχή.
3. Τρίτο. Εκκίνηση με δεξιόστροφες περιστροφές για δύο λεπτά, έξι λεπτά παύσης, και μετά αριστερόστροφες περιστροφές για δύο λεπτά, και έξι λεπτά παύσης. Μετά επανάληψη από την αρχή του ίδιου κύκλου λειτουργίας.
4. Τέταρτο. Επανάληψη του τρίτου προγράμματος, δηλαδή εναλλαγή μεταξύ δεξιόστροφων και αριστερόστροφων περιστροφών, αλλά με συνεχόμενη λειτουργία για πέντε ώρες, και μετά παύση για εννέα ώρες. Μετά επανάληψη του ίδιου κύκλου.
Από μοτέρ είναι ουσιαστικά αθόρυβο, εγώ που είμαι σχετικά «κουφάλογο», πρέπει να σχεδόν να κολλήσω το αυτί μου επάνω του για να το ακούσω.

Όσον αφορά την χρηστικότητα, παρουσιάζει μόνο ένα θέμα: τεράστια καταδυτικά ρολόγια με διάμετρο μεγαλύτερη από 45 χιλιοστά και ύψος στα δύο εκατοστά, απλά δεν χωράνε στο συγκεκριμένο κουρδιστήρι, η στεφάνη του ρολογιού θα βρίσκει στο διάφανο κάλυμμα της οροφής. Το Ocean King που είναι 45άρι με δύο εκατοστά ύψος, χωράει τσίμα τσίμα στο κουρδιστήρι, στις περιστροφές η στεφάνη του ρολογιού φτάνει σχεδόν στο ένα χιλιοστό απόσταση από το διάφανο κάλυμμα της οροφής!

Συμπερασματικά, το θεωρώ
άριστη αγορά στα 45 ευρώ, σε μένα δίνει τη δυνατότητα να έχω και τα τρία αυτόματα ρολόγια μου ετοιμοπόλεμα και κουρδισμένα κάθε στιγμή, φοράω το ένα και τα άλλα δύο στο κουρδιστήρι.