(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Λοιπόν, επειδή είδα τη φωτό και θέλω να σχολιάσω, να πω κατ'αρχάς πως καλύτερα να υπήρχε ένα thread για μόδα, συνδυασμούς δηλαδή, styling, διότι δεν είναι μόνο τα 'παπούτσια' ή όποιο άλλο αξεσουάρ.
Είναι και η γενικότερη εικόνα που μετρά, και μπορούν και εκεί να γίνονται σχόλια ή να ακούγονται ιδέες / απόψεις για γενικό στυλ αλλά και για επί μέρους αξεσουάρ.
Πάμε τώρα στη συγκεκριμένη φωτό.
Ωραιότατος ο συνδυασμός, ρολόϊ - κομποσκοίνι ή ό,τι άλλο είναι αυτό - τσάντα.
Και το γυαλί πολύ ωραία διαλεγμένο για τον συγκεκριμένο κύριο με το look που διατηρεί.
Το Epi leather μου αρέσει πολύ, αλλά με τα χρόνια πιστεύω πως κάτι non-branded αλλά πολύ ποιοτικό ίσως είναι ακόμη καλύτερο...
Όταν ήμουν στη Σιγκαπούρη είχα ρωτήσει, και μου είχε πει ένας φίλος ότι το Epi της LV δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Είναι σχετικά σκληρό calf leather, embossed. Τίποτε παραπάνω.
Είχα πάρει τότε ένα Epi μπλε πορτοφόλι, εντάξει ωραίο ήταν (το πούλησα μετά στο evilBay) αλλά θέλω να πω, όλες αυτές οι μάρκες είναι κάποιες φορές υπερβολικά ακριβές σε ό,τι χρεώνουν.
Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι όλα τα αξεσουάρ το ίδιο. Νομίζω όμως πως τσάντες, για παράδειγμα, μπορούν να βρεθούν που να προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα αλλά όχι τόσο υψηλό κόστος.
Θυμάμαι τότε με το πορτοφόλι από την τεράστια μπουτίκ της LV στο MBS (Singapore - Marina Bay Sands) είχα πάρει και 3-4 μπρελόκ, κάποια charms για τσάντες, κλπ. Δύο εκ των μπρελόκ τα έβαλα άμεσα σε κυκλοφορία. Σε ένα χρόνο είχε ξεφτίσει η επιμετάλλωση (το nickel plating). Για τα χρήματα που είχα πληρώσει, είναι κοροϊδία, πώς να το κάνουμε δηλαδή.
Απ'την άλλη, έχω ένα passport wallet της ΜΒ, τί ωραίο, πραγματικά δηλαδή, δεν έχω μετανοιώσει δραχμή απ'ό,τι έδωσα και νομίζω το είχα πάρει με καλή έκπτωση από το Outlet στο Dubai.
Όπως και νά'χει, δεν θέλω να χαλάσω το νήμα, αλλά θα χαρώ να διαβάσω απόψεις.