0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα right click test
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Πανέμορφο! Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Δεν ξέρω αν το έχεις δεί ζωντανά. Ετυχε να το δώ, και ......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)........το ερωτεύτηκα.Και δεν είμαι και άσχετος από ρολόγια. Αλλά αυτό θα το φόραγα ευχαρίστως.Για αρχή, χρονόμετρο και αδιάβροχο. Οι αναλογίες καντράν - στεφάνης - κάσας, είναι ιδανικές ( ....για εμένα ), απόλυτα ισορροπημένες στις διαστάσεις. Με τον χρυσό κανόνα το σχεδίασαν ?Το κρύσταλο είναι τόσο διάφανο που νομίζεις ότι δεν υπάρχει, οι δείκτες στις ιδανικές διαστάσεις, κλπ, κλπ, κλπ. Μην κουράσω πολύ ! Και μόλις σβήσουν τα φώτα, ...........λουμινόβα φακός ! Θα το φόραγα αντί του Submariner ! @grigoris gs sales promotion κάνω ! @sea_dweller ανεβάζω τις τιμες Μην βαράτε ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Η μικρή μου κοντεύει τα 6...!Πρώτη φορά μου λέει τις προάλλες... "ωραίο ρολόι μπαμπά".. !Για το yema και όσοι το έχουν δει απο κοντά πιστεύω θα συμφωνήσουν..
Καλημέρα! Sent from my SM-A556B using Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.