...εδώ στο νησί, τρώμε θαλασσινά ως επί το πλείστον.

-
Σαρδέλλες,
γαύρους, τσιπούρες, που τα φέρνει από τον Πειραιά το Blue Star

Γαριδομακαρονάδες, με κατεψυγμένες γαριδες Ινδίας από το S/M


Λαδερα,
μπριάμ κλπ με κηπευτικά ντόπια. 
....και που και που, εβδομαδιαίως,
τόνο και ξιφία, που τα ψαρεύει συγκεκριμένο μαγαζί.

.
Από εκεί και πέρα, καμμια παρασπονδία πχ πίτσα ( βραδυά τελικού ),

κανένα κοντοσούβλι ( με παρέα ), κλπ.
Υγιεινή διατροφή, 60-80 ημέρες βασικά χωρίς κρέας, κολύμπι, περπάτημα, κλπ.
Να γίνει κατανοητό.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. Δεν κάνουμε διακοπές. Είμαστε μετά από 23 χρόνια, κάτοικοι, οπότε, ΔΕΝ πληρώνουμε εστιατόρια ( 30 + τουλάχιστον το άτομο ) και ξαπλώστρες ομπρέλλες ( ελάχιστο 40 Ε έως 220 Ε ), όπως οι τουρίστες των 3-5-10-15 ημερών. Και μαγειρεύουμε, και έχουμε δικές μας ομπρέλες και καθίσματα.
Με άλλα λόγια, αντί να ζούμε στην Αθήνα, ζούμε εδώ για κάποιο διάστημα.Οπως τα κοπάδια.
Τους ανοιξιάτικους έως φθινοπωρινούς μηνες, στο
ξεκαλοκαιριό ----> Νησί
Τους χειμωνιάτικους ---> στο
χειμαδιό ----> Αθήνα.