Γι αυτήν χωρίς σουτιέν πουλούσε η φίρμα τότε; 

Σκέψου τι θα πουλούσε ο Svend Andersen....

https://www.youtube.com/watch?v=YiaCb0MOXbU&list=PLbpIbSOTjc30b3WOEKgJFoxWghg3v1CNi
Το ρολόι που ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ στους καρπούς των κάπως μεγαλύτερων αντρών την εποχή που μεγάλωνα. Μιλάμε για 60-->70. Ενα ρολόι, μοναδικό τους, γαμορόλογο ίσως, με δερμάτινο λουράκι ή εκείνα τα πλεκτά. Και κούρδισμα κάθε πρωί. Στο λεωφορείο, οι όρθιοι που κρατιόντουσαν από τι χειρολεβές, έβλεπες όλα τα ρολόγια σχεδόν ίδια. Τα μικρά δευτερόλεπτα, απομεινάρι του πολέμου, κσι οι "χρυσοί" δείκτες, πρασινισμένοι από τις υγρασίες.
Ο πατέρας μου είχε ένα Technos, εξαιρετικό, "κοινωνικοποιήθηκε" σε μια επίσκεψη αγνώστων στο σπίτι το 1996. Πάει αυτό.
Και, η φίρμα και με την .........γυμνή, σε φωτεινές επιγραφές, σε όλη την Πανεπιστημίου, από Ιπποκράτους μέχρι Ομόνοια, αυτήν την εποχή, που ήταν τα "χρυσάδικα" της εποχής. Venus, Ω, Tissot, Orient, και αργότερα, 70 +/- εμφανίστηκαν τα CITIZEN, SEIKO, με την δεύτερη, από την ΧΡΟΝΩΡΑ , Καλλιγέρης, 3ης Σεπτεμβρίου στο ίδιο κτίριο με την τότε ΓΑΔΑ , να κυριαρχεί στους αστυνομικούς και λοιπούς παρατρεχάμενους στο κτίριο. Και στο πλάι, τα υπόγεια σχεδόν με τις τσόντες ( 2 εργα - και μεσα ψωνιστήρι - όλη η επαρχία ερχόταν να δεί τα απίστευτα ) Μαρικλαίρ - Αλάσκα, κλπ. Ω ρε πράμααααααααααααααα.

Και μετά, τέλη 60---> 70 + ήρθαν οι καραβιές από την Ιαπωνία με τους ναυτικούς, και γέμισε η αγορά. Τότε "χάθηκαν" οι Ελβετικές φίρμες, και γέμισε ο τόπος "λαθραία" ρολόγια, με τα 5-ράκια να γεμίζουν τους καρπούς όλων των πλατιών λαϊκών τάξεων, που μέχρι τότε απείχαν από το σπόρ. Εννοείται ότι για ψηφιακά ούτε λόγος, που και αυτά όταν πρωτοήρθαν, στα καταστήματα ηλεκτρονικών τα έβρισκες, πέριξ της Ομόνοιας, και ΟΧΙ σε ρολογάδικα.