Ένα ρολόι κειμήλιο στον καρπό του Γιώργαρου ... συνδυασμός που σκοτώνει!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Ανακαλώ τον κύριο στην τάξη, και τον διαχειριστή να του επιβάλει αυστηρά τιμωρία.
Δεν μπορεί ο κύριος, εμμέσως πλην σαφώς, να με καθυβρίζει , μια και η ακριβής έκφρασή του είναι "
......ρολόι κειμήλιο στον καρπό του Γιώργαρου....συνδυασμός που σκοτώνει !"
α. Αποκαλεί το ρολόι μου κειμήλιο, όπου κειμηλιο να είναι κάτι πολύυυυυυυυυυ παλιό συνήθως, άρα, ο αναγνώστης συμπεραίνει ότι το έχω πάααααααααααααρα πολλά χρόνια.
Στοιχείο Α.β. Με αναφέρει ως Γιώργαρο, που είναι ο υπερθετικός βαθμός του Γιώργου. Δεν λέει Γιωργάκης, Γιώργος, αλλά, ..............Γιώργαρος.
Στοιχειο Β.
Γ. Λέει
ο συνδυασμός. Αρα, μετά την αναφορά στο αντικείμενο, σε συνδυασμό, και κατα αντιστοιχία και ο φέρων, είναι .............κειμήλιο.
Στοιχείο Γ.
Και στα 3 στοιχεία, Α, Β, και Γ, είτε κατα μόνας, είτε σε συνδυασμό, σαφώς προσδιορίζεται το μέγεθος και ο χρόνος, ως .....υπερβολικά, πλάγιες αναφορές στην ηλικία μου, προσπαθώντας να μου δημιουργήσει ψυχολογικά τραύματα, και να πιστέψω ότι δεν θα γίνω αποδεκτός στον παιδικό σταθμό.
Απαιτώ λοιπόν να τιμωρηθεί
αυστηρά να ΜΗΝ φοράει ρολόι για ένα μήνα, και να δώσει ΟΛΑ τα ρολόγια του στα μέλη να τα χαίρονται για ένα μήνα.