Θα ήθελα μια απάντηση που να βγάζει νόημα από τον Γιώργο και μετά υπόσχομαι ότι θα αποχωρήσω οικειοθελώς. Απλά επιτρέψτε μου να μείνω μέχρι να διαβάσω αυτή την απάντηση.
Επειδή μετά τις ........ολιγοήμερες διακοπές μου, επέστρεψα και ανελαβα υποχρεώσεις , δεν μπόρεσα να απαντήσω αμέσως.
Εδώ είναι ενα φόρουμ για ρολόγια, με επεκτάσεις και σε άλλα θέματα
Και οι άνθρωποι που συμμετέχουν, ειναι φιλικά προσκείμενοι στο αντικείμενο. Και ανταλλάσουν απόψεις, γνώμες, γνώσεις, εμπειρίες.
Όταν κάποιος δημιουργεί αντιπαραθεσεις και αντιπάθειες, λόγω συμπεριφορών, εκφορας λόγου, μειοτικους χσρακτηρισμους στα άλλα μέλη, αυτονόητα μάλλον θέτει εαυτόν στο ικριωμα.
Υπήρξαν και θα υπάρξουν συμμετοχές, που σκοπό είχαν την επίδειξη, την αυτοπροβολή, την ικανοποίηση κάποιων εγώ. Αλλά το πλήθος, έχει αίσθηση, και αντιλαμβάνεται την πρόθεση συμμετοχής, και αντιδρά ανάλογα.
Ειδικά, όταν κάποιος αναφέρεται μειωτικα στα αντικείμενα-ρολογια που κατέχει κάποιος άλλος, βάσει αξίας, θα πρέπει να αναλογιζεται ότι υπάρχουν και άνθρωποι, με εισοδήματα/υποχρεώσεις, που δεν επιτρέπουν αγορές σε πόσα που κοστίζει ένα αυτοκίνητο.
Και όταν αναφέρονται υποκοριστικα και ειρωνικά τα επαγγέλματα, τότε δείχνεται μια συμπεριφορά ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ σε ανθρώπους κοινωνικά μορφωμενους, για να μην αναφερθώ σε πανεπιστημιακους τίτλους.
Εγώ, πχ δούλεψα κάποτε σε εκκενώσεων βόθρων. Πως πρέπει να αναφέρομαι? Σκατ@κος ? Αχόρταγος?
Πιστεύω απόλυτα ότι ο κάθε ένας πρέπει να αναλογιστεί την εικόνα που δείχνει στους υπόλοιπους, ειδικά αυτούς που δεν έχουν την τύχη να τον γνωρίσουν προσωπικα, για να μπορούν να αντιληφθούν το πιθανό χιούμορ
Εγώ, υποστήριξα τον
@maestro στην είσοδο, αναφέροντας ότι είναι ένας καλλιεργημενος άνθρωπος , με διεθνείς εμπειρίες και εμπλοκή σε σύνολα όπου απαιτείται ισορροπία και συνεργασία. Αλλιώς ΔΕΝ βγαίνει μια συναυλία.
Εδώ, παρουσιάστηκε ένα άτομο, με αιχμές, απόλυτο, εριστικό, χωρίς να μπορέσω να καταλάβω τον λόγο.
Συνεπώς, οι μάζες αποφασίζουν αν ενοχλεί, ή αν η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.
Και απαντώ, μετά από αίτημα, διευκρινιζοντας την θέση μου, μια και εμένα μου αρέσει η ηρεμία και η χαλάρωση και η γνώση στο φόρουμ.
Έχω ηδη έναν εχθρό, τον προϊστάμενο της ΔΟΥ, δεν θελω αλλους.
Και αν θέλω να τσακωνομαι, τσακωνομαι με την κυρία μου. Δεν χρειάζομαι το φόρουμ.