Αποστολέας Θέμα: Σήμερα φόρεσα.....  (Αναγνώστηκε 15955233 φορές)

Wolf- και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos_I

• Legend
  • Γηράσκω ἀεὶ διδασκόμενος
    • Προφίλ
Απ: Σήμερα φόρεσα.....
« Απάντηση #136170 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 16:33:09 μμ »
Θα ήθελα μια απάντηση που να βγάζει νόημα από τον Γιώργο και μετά υπόσχομαι ότι θα αποχωρήσω οικειοθελώς. Απλά επιτρέψτε μου να μείνω μέχρι να διαβάσω αυτή την απάντηση.

Επειδή μετά τις ........ολιγοήμερες διακοπές μου, επέστρεψα και ανελαβα υποχρεώσεις , δεν μπόρεσα να απαντήσω αμέσως.

Εδώ είναι ενα φόρουμ για ρολόγια, με επεκτάσεις και σε άλλα θέματα

Και οι άνθρωποι που συμμετέχουν,  ειναι φιλικά προσκείμενοι στο αντικείμενο. Και ανταλλάσουν απόψεις, γνώμες, γνώσεις, εμπειρίες.

Όταν κάποιος δημιουργεί αντιπαραθεσεις και αντιπάθειες,  λόγω συμπεριφορών, εκφορας λόγου,  μειοτικους χσρακτηρισμους στα άλλα μέλη, αυτονόητα μάλλον θέτει εαυτόν στο ικριωμα.

Υπήρξαν και θα υπάρξουν συμμετοχές,  που σκοπό είχαν την επίδειξη,  την αυτοπροβολή, την ικανοποίηση κάποιων εγώ. Αλλά το πλήθος, έχει αίσθηση, και αντιλαμβάνεται την πρόθεση συμμετοχής, και αντιδρά ανάλογα.

Ειδικά, όταν κάποιος αναφέρεται μειωτικα στα αντικείμενα-ρολογια που κατέχει κάποιος άλλος, βάσει αξίας, θα πρέπει να αναλογιζεται ότι υπάρχουν και άνθρωποι, με εισοδήματα/υποχρεώσεις, που δεν επιτρέπουν αγορές σε πόσα που κοστίζει ένα αυτοκίνητο.

Και όταν αναφέρονται υποκοριστικα και ειρωνικά τα επαγγέλματα,  τότε δείχνεται μια συμπεριφορά ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ σε ανθρώπους κοινωνικά μορφωμενους,  για να μην αναφερθώ σε πανεπιστημιακους τίτλους.

Εγώ, πχ δούλεψα κάποτε σε εκκενώσεων βόθρων. Πως πρέπει να αναφέρομαι? Σκατ@κος ? Αχόρταγος?

Πιστεύω απόλυτα ότι ο κάθε ένας πρέπει να αναλογιστεί την εικόνα που δείχνει στους υπόλοιπους,  ειδικά αυτούς που δεν έχουν την τύχη να τον γνωρίσουν προσωπικα, για να μπορούν να αντιληφθούν το πιθανό χιούμορ

Εγώ, υποστήριξα τον @maestro στην είσοδο, αναφέροντας ότι είναι ένας καλλιεργημενος άνθρωπος , με διεθνείς εμπειρίες και εμπλοκή σε σύνολα όπου απαιτείται ισορροπία και συνεργασία.  Αλλιώς ΔΕΝ βγαίνει μια συναυλία.

Εδώ, παρουσιάστηκε ένα άτομο, με αιχμές,  απόλυτο, εριστικό, χωρίς να μπορέσω να καταλάβω τον λόγο.

Συνεπώς, οι μάζες αποφασίζουν αν ενοχλεί, ή αν η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.

Και απαντώ, μετά από αίτημα, διευκρινιζοντας την θέση μου, μια και εμένα μου αρέσει η ηρεμία και η χαλάρωση και η γνώση στο φόρουμ.

Έχω ηδη έναν εχθρό, τον προϊστάμενο της ΔΟΥ, δεν θελω αλλους.
Και αν θέλω να τσακωνομαι,  τσακωνομαι με την κυρία μου. Δεν χρειάζομαι το φόρουμ. ;D
friendly
1
funny
0
like
7
wow
0
Members reacted friendly:
Leo,
No reactions
Members reacted like:
Spyoly,Dante80,ioann,sea_dweller,Johan-Mani,Wagner669,geezerv,
No reactions
Ο σιωπών συναινεί.

Του Ξέρξου γράψαντος ''πέμψον τά όπλα'' αντέγραψε, "μολών λαβέ".

The only difference between men and boys is the price of the toys.

Αποσυνδεδεμένος Georgefosk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #136171 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 16:41:11 μμ »
friendly
0
funny
0
like
12
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wolf-,guzzi,pablo,Spyoly,Beastaras,chris70,jo.sa,Kelek,
Wagner669,Ανδρέας,geezerv,Ef.orange,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136172 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 16:53:18 μμ »
Επειδή μετά τις ........ολιγοήμερες διακοπές μου, επέστρεψα και ανελαβα υποχρεώσεις , δεν μπόρεσα να απαντήσω αμέσως.

Εδώ είναι ενα φόρουμ για ρολόγια, με επεκτάσεις και σε άλλα θέματα

Και οι άνθρωποι που συμμετέχουν,  ειναι φιλικά προσκείμενοι στο αντικείμενο. Και ανταλλάσουν απόψεις, γνώμες, γνώσεις, εμπειρίες.

Όταν κάποιος δημιουργεί αντιπαραθεσεις και αντιπάθειες,  λόγω συμπεριφορών, εκφορας λόγου,  μειοτικους χσρακτηρισμους στα άλλα μέλη, αυτονόητα μάλλον θέτει εαυτόν στο ικριωμα.

Υπήρξαν και θα υπάρξουν συμμετοχές,  που σκοπό είχαν την επίδειξη,  την αυτοπροβολή, την ικανοποίηση κάποιων εγώ. Αλλά το πλήθος, έχει αίσθηση, και αντιλαμβάνεται την πρόθεση συμμετοχής, και αντιδρά ανάλογα.

Ειδικά, όταν κάποιος αναφέρεται μειωτικα στα αντικείμενα-ρολογια που κατέχει κάποιος άλλος, βάσει αξίας, θα πρέπει να αναλογιζεται ότι υπάρχουν και άνθρωποι, με εισοδήματα/υποχρεώσεις, που δεν επιτρέπουν αγορές σε πόσα που κοστίζει ένα αυτοκίνητο.

Και όταν αναφέρονται υποκοριστικα και ειρωνικά τα επαγγέλματα,  τότε δείχνεται μια συμπεριφορά ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ σε ανθρώπους κοινωνικά μορφωμενους,  για να μην αναφερθώ σε πανεπιστημιακους τίτλους.

Εγώ, πχ δούλεψα κάποτε σε εκκενώσεων βόθρων. Πως πρέπει να αναφέρομαι? Σκατ@κος ? Αχόρταγος?

Πιστεύω απόλυτα ότι ο κάθε ένας πρέπει να αναλογιστεί την εικόνα που δείχνει στους υπόλοιπους,  ειδικά αυτούς που δεν έχουν την τύχη να τον γνωρίσουν προσωπικα, για να μπορούν να αντιληφθούν το πιθανό χιούμορ

Εγώ, υποστήριξα τον @maestro στην είσοδο, αναφέροντας ότι είναι ένας καλλιεργημενος άνθρωπος , με διεθνείς εμπειρίες και εμπλοκή σε σύνολα όπου απαιτείται ισορροπία και συνεργασία.  Αλλιώς ΔΕΝ βγαίνει μια συναυλία.

Εδώ, παρουσιάστηκε ένα άτομο, με αιχμές,  απόλυτο, εριστικό, χωρίς να μπορέσω να καταλάβω τον λόγο.

Συνεπώς, οι μάζες αποφασίζουν αν ενοχλεί, ή αν η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.

Και απαντώ, μετά από αίτημα, διευκρινιζοντας την θέση μου, μια και εμένα μου αρέσει η ηρεμία και η χαλάρωση και η γνώση στο φόρουμ.

Έχω ηδη έναν εχθρό, τον προϊστάμενο της ΔΟΥ, δεν θελω αλλους.
Και αν θέλω να τσακωνομαι,  τσακωνομαι με την κυρία μου. Δεν χρειάζομαι το φόρουμ. ;D
Γιώργο μου δεν σου ζήτησα έκθεση ούτε δοκίμιο για το πρόσωπό μου. Μια απλή ερώτηση έκανα: Γιατί ο χαρακτηρισμός "μαεστράκος κατσαρίδα" δεν χρήζει καμίας επίπληξης ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ, ενώ η απάντηση "περιπτεράκος" χρήζει όχι μόνο επίπληξης αλλά κατηγορίας.

Καλά σιγά μην απαντούσες βέβαια κι εσύ, άστο καταλαβαίνω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Alexandros00

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #136173 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:16:49 μμ »
Γιώργο μου δεν σου ζήτησα έκθεση ούτε δοκίμιο για το πρόσωπό μου. Μια απλή ερώτηση έκανα: Γιατί ο χαρακτηρισμός "μαεστράκος κατσαρίδα" δεν χρήζει καμίας επίπληξης ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ, ενώ η απάντηση "περιπτεράκος" χρήζει όχι μόνο επίπληξης αλλά κατηγορίας.

Καλά σιγά μην απαντούσες βέβαια κι εσύ, άστο καταλαβαίνω.
Κάτσε να απαντήσω εγώ, μου αρέσει να απαντάω σε "γυναικουλες ".
Μισό να βρω το νήμα πιο πάνω.

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Spyoly

• Members+
  • Hero Member
  • Dum Spiro Spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #136174 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:19:52 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Georgefosk

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #136175 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:20:02 μμ »
Mε όλο το σεβασμό...το θέμα λέγεται Σήμερα φόρεσα. Δεν λέγεται Σήμερα τσακώθηκα, στράβωσα, μανούριασα.
Οι εμπλεκόμενοι είστε off-topic
Θα μπορούσατε να διαφωνήσετε σε άλλο νήμα, γιατί στην πλειοψηφία των υπολοίπων έχουν γίνει λίγο Zeppelin.
friendly
0
funny
3
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Giorgos_I,Beastaras,Wagner669,
Members reacted like:
Wagner669,
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #136176 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:20:06 μμ »
Χωρίς να σου έχω πει κάτι,να σε έχω προσβάλει η οτιδήποτε,μέχρι εκείνη τη στιγμή το μόνο που σου έχω πει είναι να προσέχεις όταν αναφέρεσαι στο Σπύρο και τη,συλλογή του ότι μας γλενταει όλους,κάθεσαι και γράφεις αυτό

" Ποια συνάντηση ρε παιδιά.. Θα σκάσει ο ένας με βουχεσεμέσα και ο άλλος με κολώνια Bvlgary diagonum. Δε με λυπάστε;;;;  "

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #136177 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:21:06 μμ »
Είσαι ΤΟΣΟ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ kκαι κλαψιαρης που προσπαθείς με ένα σωρό ψέμματα να βρεις δίκιο.
Θα στο ξαναπώ μανεστρακο
...ΒΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ θα σε βοηθήσει

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Dante80

• Members+
  • VIP Member
  • (╯°□°)╯︵ ┻━┻
    • Προφίλ
« Απάντηση #136178 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:21:15 μμ »
Μια απλή ερώτηση έκανα: Γιατί ο χαρακτηρισμός "μαεστράκος κατσαρίδα" δεν χρήζει καμίας επίπληξης ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ, ενώ η απάντηση "περιπτεράκος" χρήζει όχι μόνο επίπληξης αλλά κατηγορίας.

Δεν είμαι ο κ. Γιώργος (και εγώ Γιώργος είμαι βέβαια), αλλά νομίζω πως σας απάντησε.

Αν θέλετε την γνώμη μου, ο λόγος είναι πως με την συμπεριφορά σας - από την αρχή - έχετε δώσει το δικαίωμα για αυτούς τους χαρακτηρισμούς, και για πολύ χειρότερους. Εσείς, προσωπικά, μόνος σας.

Πραγματικά ανεξήγητο γιατί επιλέγετε να παραμείνετε σε αυτή την κοινότητα, καθώς και γιατί σας ανέχεται ακόμα η Σ.Ο. σε αυτή την κοινότητα.

Μάλλον, το πρώτο εξηγείται, το έχετε αναφέρει πλειστάκις στο παρελθόν ποιος είναι ο σκοπός σας εδώ μέσα.

Το δεύτερο παραμένει ανεξήγητο.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Spyoly,
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136179 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:24:32 μμ »
Είσαι ΤΟΣΟ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ kκαι κλαψιαρης που προσπαθείς με ένα σωρό ψέμματα να βρεις δίκιο.
Θα στο ξαναπώ μανεστρακο

Περιπτεράκο

Νομίζω η γυναικούλα είσαι εσύ τελικά. Είχα υποψίες αλλά τώρα δε μου το βγάζεις από το μυαλό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #136180 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:24:43 μμ »
Θα στο ξαναπώ μανεστρακο

Το θέμα ξέφυγε πάλι,είναι το σήμερα φόρεσα δεν ενδιαφέρει τον κόσμο όλο αυτό!
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Wagner669,
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #136181 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:25:54 μμ »
Το θέμα ξέφυγε πάλι,είναι το σήμερα φόρεσα δεν ενδιαφέρει τον κόσμο όλο αυτό!
Κάνε κάτι τότε Γιώργο, εσύ και ο Φάνης έχετε παραμείνει τόσο παθητικοί που σας κοροϊδεύουν. 

friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Spyoly,pugman,
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #136182 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:26:16 μμ »
ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος maestro

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136183 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:26:47 μμ »
ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ

Σου είπε εμμεσα να σκάσεις
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #136184 στις: Οκτώβριος 01, 2023, 17:28:21 μμ »
Σου είπε εμμεσα να σκάσεις
Άσε ρε κλάψα....πήγαινε σε κάνα δωματιάκι να κλάψεις μόνος σου,τόσο χρόνων αντρας

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions