makfil και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Eυχαριστώ όλους παιδιά !Το΄χω 1 χρόνο αλλά δεν το φωτογραφίζω γιατί δεν μπορώ να καταφέρω να το βγάλω μια φωτογραφία της προκοπής.Γενικά χάνει πολύ στις φωτό (μου)
Seiko (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.
Παράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 30, 2012, 14:30:29 μμEυχαριστώ όλους παιδιά !Το΄χω 1 χρόνο αλλά δεν το φωτογραφίζω γιατί δεν μπορώ να καταφέρω να το βγάλω μια φωτογραφία της προκοπής.Γενικά χάνει πολύ στις φωτό (μου) σε χει φαει η seiko!ελεος!!
Παράθεση από: george_ στις Νοέμβριος 30, 2012, 20:36:31 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Νοέμβριος 30, 2012, 14:30:29 μμEυχαριστώ όλους παιδιά !Το΄χω 1 χρόνο αλλά δεν το φωτογραφίζω γιατί δεν μπορώ να καταφέρω να το βγάλω μια φωτογραφία της προκοπής.Γενικά χάνει πολύ στις φωτό (μου) σε χει φαει η seiko!ελεος!! Εμένα? Πώς σου΄ρθε αυτό?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.