0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ready (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.
Παράθεση από: bost στις Νοέμβριος 27, 2012, 20:34:30 μμReady Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.Fat Boy?Φιλικά Γιώργος
Ready Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.
Παραμενει το Alpinist, τα λουρακια πανε κ ερχονται!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τη καλημερα μου σε ολους
Παράθεση από: georges στις Νοέμβριος 27, 2012, 20:49:02 μμΠαράθεση από: bost στις Νοέμβριος 27, 2012, 20:34:30 μμReady Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.Fat Boy?Φιλικά Γιώργος883 Roadster Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.
Οχι ακομα Αλεξανδρε, πολυ πιθανων ομως να ειναι η επομενη κινηση που θα κανω γιατι απ οτι φαινεται το ρολογακι περναει αρκετο καιρο στον καρπο μου
Nομίζω ότι είναι το ωραιότερο από τα σύγχρονα καταδυτικά Ω. Να δείχνει καλές ώρες Γιώργο.
για εμένα έχει το ομορφότερο dial από τη σειρά seamaster 300...
αποτελεί, αν και σε quartz, την πρώτη ''σοβαρή'' αγορά μου προ δεκαετίας και βάλε...
κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να συνεχίζει να παράγεται...
Γιώργο, καλοφόρετο....
Συμφωνούμε απόλυτα για το καντράν, αλλά βάλε μέσα και τους δείκτες
Το γεροντάκι μου επέστρεψε από το πρώτο "λάδωμα" της ζωής του. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.