0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τα Ω έλειπε ένα καταδυτικό. Το PO είχε φύγει μιας και δεν καθόταν καλά στον καρπό μου...Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usΦιλικά Γιώργος
Από τα Ω έλειπε ένα καταδυτικό. Το PO είχε φύγει μιας και δεν καθόταν καλά στον καρπό μου...
Παράθεση από: georges στις Νοέμβριος 27, 2012, 14:15:21 μμΑπό τα Ω έλειπε ένα καταδυτικό. Το PO είχε φύγει μιας και δεν καθόταν καλά στον καρπό μου...Φιλικά ΓιώργοςΩραιο και κλασσικό....Καλοφορετο, για οσο το κρατησεις δηλαδη, Γιώργο....Ωραιο κομματι!
Από τα Ω έλειπε ένα καταδυτικό. Το PO είχε φύγει μιας και δεν καθόταν καλά στον καρπό μου...Φιλικά Γιώργος
μην με τρελλανεις τωρα.... μου αρεσει παρα πολυ το συγκεκριμενο..... καλοριζικο πανεμορφο ειναι....
Ωραιο και κλασσικό....Καλοφορετο, για οσο το κρατησεις δηλαδη, Γιώργο....Ωραιο κομματι!
Παράθεση από: georges στις Νοέμβριος 27, 2012, 14:15:21 μμΑπό τα Ω έλειπε ένα καταδυτικό. Το PO είχε φύγει μιας και δεν καθόταν καλά στον καρπό μου...226450? Εξαιρετικο, απο τα πιο αγαπημένα ρολογια.
Καλημερα.Σημερα αυτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Σταυρος
Παράθεση από: Elio5 στις Νοέμβριος 27, 2012, 14:30:30 μμΠαράθεση από: georges στις Νοέμβριος 27, 2012, 14:15:21 μμΑπό τα Ω έλειπε ένα καταδυτικό. Το PO είχε φύγει μιας και δεν καθόταν καλά στον καρπό μου...Φιλικά ΓιώργοςΩραιο και κλασσικό....Καλοφορετο, για οσο το κρατησεις δηλαδη, Γιώργο....Ωραιο κομματι! +10000 ....πανέμορφο Ω!!!! καλορίζικο Γιώργο, να το χαρείς με υγεία και χαρά
2254.50 Φιλικά Γιώργος
Παράθεση από: zodiac στις Νοέμβριος 27, 2012, 03:19:43 πμΠαράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 27, 2012, 00:11:04 πμΠαράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 26, 2012, 19:58:04 μμμετα την 12ην νυχτερινη θα προσπαθησω να ανεβασω καμμια της προκοπηςZodiac ειναι Πολύ όμορφο το Sea Dragon!!!+1000000 καλοριζικο Κωνσταντίνε πολυ καλη επιλογή Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 27, 2012, 00:11:04 πμΠαράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 26, 2012, 19:58:04 μμμετα την 12ην νυχτερινη θα προσπαθησω να ανεβασω καμμια της προκοπηςZodiac ειναι Πολύ όμορφο το Sea Dragon!!!
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 26, 2012, 19:58:04 μμμετα την 12ην νυχτερινη θα προσπαθησω να ανεβασω καμμια της προκοπηςZodiac ειναι
μετα την 12ην νυχτερινη θα προσπαθησω να ανεβασω καμμια της προκοπηςZodiac ειναι
Παράθεση από: georges στις Νοέμβριος 27, 2012, 14:15:21 μμΑπό τα Ω έλειπε ένα καταδυτικό. Το PO είχε φύγει μιας και δεν καθόταν καλά στον καρπό μου...Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usΦιλικά ΓιώργοςΕξαιρετικο καλοριζικο!
Παράθεση από: lovefist2001 στις Νοέμβριος 27, 2012, 13:46:18 μμΚαλημερα.Σημερα αυτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΣταυροςΡολόι Όνειρο !!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Εξαιρετικο καλοριζικο!
καλοριζικο Γεωργιε
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.