0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραιο θεμη.... Πιστευω οτι με ένα Isofrane θα μιλαμε για τον ΑΠΟΛΥΤΟ συνδυασμό!!!!!
Παράθεση από: Elio5 στις Νοέμβριος 10, 2012, 18:33:04 μμΩραιο θεμη.... Πιστευω οτι με ένα Isofrane θα μιλαμε για τον ΑΠΟΛΥΤΟ συνδυασμό!!!!!Άντε να έρθουν οι σωστές μπαρέτες να δούμε. Το δοκίμασα με απλες μπαρετες και όντως πήγαινε όνειρο!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά!Είμαι απλά ενθουσιασμένος με τα ρολόγια...σε σημείο που δεν το περίμενα....να είσαστε όλοι καλά!
Καλημέρες καλημέρες απο την Seiko Military Family (μητέρα και υιός) και η έκπληξη που δεν περίμενα, το μικρό φοράει 7s26C και το μεγάλο 7s36C! Λεπτομέρειες αναλυτικά στο review ( όοοοοοποτε )(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.
Την καλησπέρα μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρες καλημέρες απο την Seiko Military Family (μητέρα και υιός) και η έκπληξη που δεν περίμενα, το μικρό φοράει 7s26C και το μεγάλο 7s36C! Λεπτομέρειες αναλυτικά στο review ( όοοοοοποτε )(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Bost from iPhone 4S, using Tapatalk.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Που είναι ο μπρασελεδάκιας που ξέραμε, τι τον έκανες;
Κάνω πρόοδο, το δερμάτινο παρέμεινε για περίπου 5 ώρες μέχρι να ξαναμπεί το μπρασελέ! A little each day
Παράθεση από: Theminio στις Νοέμβριος 10, 2012, 19:52:01 μμΚάνω πρόοδο, το δερμάτινο παρέμεινε για περίπου 5 ώρες μέχρι να ξαναμπεί το μπρασελέ! A little each day Αυτο το ρολοι θελει rubber κατα τη γνωμη μου,ειναι πολυ ''tool''
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.