0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ρολοι ειναι παρα πολυ καλο .Καθεται τελεια , εχει ανετο και ποιοτικο μπρασελε , ωραια κασα και γενικα εχει εντυπωσιακη παρουσια στο χερι .Το χρωμα του ειναι πολυ αναλαφρο για τα γουστα μου και το ντυσιμο μου .Κανει μπαμ απο 10 χλμ .Το καταστημα δεν μπορει να κανει σερβις αρα δεν μπορει και να παραγγειλει ανταλλακτικα .Στάλθηκε από το RMX2170 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρεις τι θα είχε πλάκα ε?Να άλλαζες αυτό τελικά και να ανεβάζεις φωτό με κίτρινο καντράν (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Αν ένας άνθρωπος πίστευα ότι μπορεί να υποστηρίξει αυτό το χρώμα, ήσουν εσύ.Να ξέρεις με απογοήτευσες.
Πόδια κοίτα μην ξυρίσεις
Πανέμορφο ρολόι. Μια που είδα την αγγελία και μια που το πήρες. Να ξέρεις θα το είχα πάρει. Να το χαίρεσαι....
Και να ενημερώσω σε αυτό το σημείο ότι έχω χτυπήσει αρκετές αγγελίες έτσι. Το συγκεκριμένο όμως άλλος μου το σφύριξε την ώρα που είχαμε συνομιλία στο viber. Sent from my iPhone using Tapatalk
ΤελειοΥπεροχοΦανταστικο!!!
Γιώργο ο WasteG8 μου είπε να σου πω@#+!:"*(€)€(#-@&€&%¢£^$π|÷$¶∆\}¢{✓^¥π÷¥=£=¥>∆αυτολεξεί Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελικά στη φετινή κλήρωση, ήταν σαν να μαζέψαμε όλοι μαζί ένα χιλιάρικο για να κάνουμε καψόνι σε έναν από εμάς.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.